Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyuz oluyorum ama genede oynuyorum ....

Arnaviscaa

Öne çıkan mesajlar

Son buyuk patch den sonra gene hersey karmakarisik oldu. Mission nerfi bir kenara koyarsak bu secret proffession nerf insani çıldırtıyor resmen. Bu nedense hep benim basıma geliyor TK olduk nerflendi Pistoleer olduk oda nerflendi sonunda dun gece normalde 200-500 dmg verirken bir baktim 40-50 veriyorum PvP de . Tamam %75 gene azalttilar ama commando nasil 800 cakiyor master bile degil adam. Pistoleer da secret nerf yemis gibi geldi..Bugün olay biraz daha duzgundu neyse..
Dun gece Anchorhead de gene savas vardi.Benim tusken fort dan tanidigim pikeman Selene ve Aethon bana oyle hareketler yaptiki benim monitore az daha head hit 1 yapiyordum. Bir pikeman tek vurusta sizi nasil Burn, Bleed , Dizzy,Stun, Poison ve Disase eder ve tum Pool larinizin yarisina kadar Wound eder ???? Hic dusunmeyin ben size soyliyeyim bu adam 3 tane ATST ile Galaxie ne kadar Cave varsa girip cikiyor ne kadar hazine sandıgı varsa aliyor ve Boss larida olduruyor . Ben sadece Night Sisy Cave de kac kere gordugumu hatirlamiyorum. Adam da loot itemin haddi hesabı yok.Gel de cildirma simdi ben imperial olsam ATST alsam onuda nerflerler o zaman kim tutabilir beni....

[Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 12 October 2003 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten konu yine at st lere dondu ama ne biliyim adam da magaraya falan giremese fena olmaz derim. birkac samimi arkadasimizla krayt avlamaya gittik 4 kisi olmasi lazim ,totalde 9k hama zarar verdik enthada uyandik bol bol gulduk, ama at st miz olsa aslan gibi keser geri donerdik insan biraz uzuluyo tabi, dogru durust hıc bısı lootlayamıyoruz bu durum kotu oluyor, bakalım onunda bı caresı bulucaz ınsallah.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darksun, 12 October 2003 21:29 tarihinde demiş ki:
Pvp damage i normale döndü, at-st zaten yeteri kadar nerflendi, başkada bişi yok sanırsam

hayır var
pvmde kullanılmaması lazım
pvp only

[Bu mesaj Popeye tarafından 13 October 2003 10:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe nerften sozetmisken CH larin petlerini de unutmayalim. Unutmayin ki bir pet oyunda en cok bulunan sey - para - ile alinabiliyor, asla olmuyor ve combat sirasinda heal edilebiliyor.
AT ST yine zayif bence ustelik isler ters gittiginde kaybetme riskiniz var.
Sosyal ağlarda paylaş

at-st commando karşısında zayıf bi tek (adamlar krayt olduruyo atst ile daha ne kadar güçlü olacak ki :)
at-st pvp only olsun yeterli :)

bu arada CHler zaten yediler yiyecekleri kadar nerfi

demek eski CHleri gorse millet kafayi yer :)
3 tane graulla dolaşıyodu adamlar ( CL olayı yoktu )

hatta şu anda tame edilemeyen bi çok medium armorlu pet o zaman tame ediliyomuş.şu anda 800knın üzerinde satılıyo o petler rare oldukları için[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Hah herşey bitti, commando BH falan, sıra bize geldi, CH'lere. Nerfleyin abi bizi de rancor kullanamayalım krayta saldırtmışken dönsün bize vursun, krayt da vursun, -5000 hamımız olsun... Biz o petleri bulmak için ne kadar dolaşıyoz haberiniz var mı, bütün dathomiri dolaştım, bi de area track var, koca gezegende yok baby rancor, ondan sonra CH nerflensin, petler ölünce gitsin demeyin, herkes birbirine muhtaç bu oyunda, nasıl ki bir avda ben yanıma bir commandoyu şerefle kabul ederim, o da beni kabul ediyor...

Gidin weaponsmithleri nerfleyin abi... Adamlar çok ucuza çok güzel silahlar yapmaya başladı, hiç iyi diil yani...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

abi ucuza guzel silah yapmak wsnin kendisine zarar. 3 kurusa satiliyo 100 er 100 er basilan silahlar. hatta galba artik 1000 er basilabilcek. yok abi talep o kadar silaha nereye satilcak. bu istanbul nufusu icin 50 milyon buzdolabi uretmek gibi bir sey. piyasaya surdun mu fiyati duser.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 13 October 2003 16:44 tarihinde demiş ki:
abi ucuza guzel silah yapmak wsnin kendisine zarar. 3 kurusa satiliyo 100 er 100 er basilan silahlar. hatta galba artik 1000 er basilabilcek. yok abi talep o kadar silaha nereye satilcak. bu istanbul nufusu icin 50 milyon buzdolabi uretmek gibi bir sey. piyasaya surdun mu fiyati duser.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

Enako dalgasına dediğimin farkındasın di mi?? :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

yok abicim ciddi de, iyi bi noktaya parmak bastin. her gecen gun wsler kendi professionlarini nerfliyolar zaten, stok yapip piyasaya talep kadar surmeyi ogrenemediler basiyolar ittirmeye calisiyolar.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 13 October 2003 17:14 tarihinde demiş ki:
yok abicim ciddi de, iyi bi noktaya parmak bastin. her gecen gun wsler kendi professionlarini nerfliyolar zaten, stok yapip piyasaya talep kadar surmeyi ogrenemediler basiyolar ittirmeye calisiyolar.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

said:
Jackal77, 09 October 2003 16:03 tarihinde demiş ki:
Clothing ve Weapınlar icin WtS yi oneririm Sanu(Master Weaponsmith ve Sigrid (Master tailor) acip guzel seyler var bi goz atin isterseniz. Ctrl V den Sanu die buşlabilirsiniz Wp yi hatirlamiom.[hline]Sman'chi NortoN
Master Combat Medic--Novice Pistoleer

Smanchinin dediği yerden dün akşam bi fwg5 aldım, 1.7 speed, 90-246 mı ne damage i, slicelanmış 15k ya satıyodu... Bana göre çok iyi fiyatı... Dediğin gibi Enako, factoryden yapıp slicelayıp ucuza satıyo, böylelikle piyasa değer kaybediyo, Lady Lora'nın pabucu dama atıldı... Bu aslında bizim işimize geliyo, ucuza daha kaliteli silahlar alıyoruz... Rekabet piyasası dedikleri bu olsa gerek... :-)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

abi eseklik piyasasi rekabet degil, surekli fwg5 bahsi geciyor, en cok da laser rifle laser carbin. neden ? cunku bunlari yapacak resource kaliteli olarak ve bol bulunabiliyor. herkes buna yukleniyor gezilen her 5 master ws den ancak 2 sinin dukkaninda her silah cesidinden olur. diger 3 unde ancak basabildigi kaliteli mallar olur, digerleri kalitesiz olur, satisi az olur diye basilmaz, elle bir iki tane yapilir en cok.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 13 October 2003 17:27 tarihinde demiş ki:
said:
unity100, 13 October 2003 17:14 tarihinde demiş ki:
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

said:
Jackal77, 09 October 2003 16:03 tarihinde demiş ki:
Clothing ve Weapınlar icin WtS yi oneririm Sanu(Master Weaponsmith ve Sigrid (Master tailor) acip guzel seyler var bi goz atin isterseniz. Ctrl V den Sanu die buşlabilirsiniz Wp yi hatirlamiom.[hline]Sman'chi NortoN
Master Combat Medic--Novice Pistoleer

Smanchinin dediği yerden dün akşam bi fwg5 aldım, 1.7 speed, 90-246 mı ne damage i, slicelanmış 15k ya satıyodu... Bana göre çok iyi fiyatı... Dediğin gibi Enako, factoryden yapıp slicelayıp ucuza satıyo, böylelikle piyasa değer kaybediyo, Lady Lora'nın pabucu dama atıldı... Bu aslında bizim işimize geliyo, ucuza daha kaliteli silahlar alıyoruz... Rekabet piyasası dedikleri bu olsa gerek... :-)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse

Shu wp yi bir bilen warsa yazsin da bizde sebeblenelim..
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu atstler oyun ekonomisini bozdu
1 2 atstli novice krayt solo ede ede multimilyoner oldu
arnanin dediii kişide loot un bokunu cikardi

atst olmasa 20 kisi belki hayatta kalabilir o dungelonlarda ve loot 20 ye bolunur

piyasa krayt silahlar cok kolay dolasio
devler her bh in 400 max damage scatter pistolu olmasini dusunmemisti umarim pvpde 500 damage yedim (armorsuz) scatterdan, armor giysem 200 yerdim en az... ( 65% civari 1 helm ile ancak)

oyundaki ekonomik ve combat dengeleri birbirine bagli.. biri bozulursa dieri yampiri gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

konuyla pek alakası yok ama ch le ilgili bi şey söliycem.. daha dorusu ben sölemiycem.. oyundaki ark. lardan biri aynen çöle dedi... "Devs are trying to make the game like pokemon"

euheuheuheuhe[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...