Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Daha evvel düşünüldümü yazıldımı bilmiyorum ama aklıma bir fikir geliyor.. Bankalar pos makinesi satsa, kiralasa veya verse bize böle usb girişi felan olan onla işlem yapılabilse daha güvenli olmaz mı? Olanağını falan bilmiyorum sadece fikir olarak soruyorum.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 He, sonra bizim zeka ürünü insanımız onu kurcalasa, oynasa, exploit yapsa vs... XD
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 vestel 'in bi pc si vardı eskiden. klavyesinde kredi kartı soketi vardı. netten alışveriş için.
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ya ne bilim sonuçta banka her ay netten belli bi alışveriş yapan adama verse süper olur..madem vestelde vardı mümkün böle bişi..tabi sitelerde sistemi güncellicek ama önce güvenlik yani..
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 çok mantıklı da..biraz pahalı olur o herhalde
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bunu kırmak da zor olmaz ama herhalde. yani bilgisayardan şifreni alan adam bunu da alır ??
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 işte o konularda en ufak bilgim yok..
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 abi bu kadar kascağına sanal kart yaratıp yaratıp yicen paranı bence gayet güvenli.. ki ebayden 25item almışız hepsi paypal ile,aklıma hiç başka alternatif aramak gelmedi bugüne kadar :)
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Valla açıkçası şu ana ne kadar alışveriş yaptığımı bende bilmiyorum.. Hatta sanal karta dahi ihtiyaç duymadan düşük limitli kartlarla hallettim işimi. Ancak hala bazı aile büyüklerimizi bunun güvenli olduğuna inandıramıyoruz(m). Eh haliyle yazarak değilde kartı geçirerek yapabilirsek bazı şeyler daha da kolaylaşır diye düşündüm. Yoksa beni alakadar eden bir konu pek yok, ama yüksek tutarlı alışverişlerde yine gidip almayı tercih ediyorum. Mesela morfareden aldığım bir ürünü gittim yerinden aldım. Biraz tereddüt yaşamadım değil kartı kullanmak konusunda (hem de ürünü görmek istedim).
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 valla hollandada abn'in e-identifier diye birşeyi var. alışveriş için değil de banka işlemleri için kullanılıyor. mantığı çok basit. bankanın sitesi sana bir numara veriyor. o numarayı e-identifier'a giriyorsun. kartını takıyorsun. pinini giriyorsun. bu iki numaranın ve senin bilgilerinin kombinasyonu ile sana yeni bir numara veriyor. onu siteye geri girince güvenli giriş yapmış sayılıyorsun. burada demosu var sanırım. benzer bir işlemle yapılması çok daha güvenli olur da, niyeyse yapılmıyor.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 garanti kendi internet şubesine şöyle bir şey kullanıyor. olmayacak şey değil yani. düşünülmemiş bir şey de değil =)
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 hehe annemde var o makine ama o sadece garantinin sitelerinde işlem yapmak için diye biliyorum ben kaldıki ona da güvenmio banka şurda gider yaparım işlemimi dio..gece mece acil bişi oldu diorm olmaz, olmasın diyor sabaha kadar bekleriz diyor fln fln böle acaip bi kadın
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 annen öyle biriyse sen daha ne icat düşünüyorsun , tek yolun var banka sizin evde şube aççak gerisi ne kadar kassan boş :D
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 paypal gayet kullanışlı bişey hakkaten çoğu sitedede var yani
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: valla hollandada abn'in e-identifier diye birşeyi var kocbankta da var o nane.
Öne çıkan mesajlar