Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Börgır kink tıkla gelsin saçmalığı

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

olayin asli soyle cereyan eder: Burger King'de satilan her urunun bir waste time ı vardır. yani bir ürün o sure icerisinde satilmazsa ürünü çöpe atiyor. McDonalds ozellikle franchiselardaki kar kaygısı nedeniyle bunu yapmıyor.
Burger Kinglerde waste timei en düşük olan ürün patatestir ve 7 dakika icerisinde hem tazelik ve nefasetini kaybeder he mde bakteri oluşumuna elverişli bir hale gelir. normal şartlar altında burger king adres kapsama alanı tespiti yaparken moto kuryenin 7 dakikada ulaşabileceği noktalardan oluşan bir çemberin içinde kalan kısma servis yapılıyor. daha once hic 7 dakikada siparis gelmedi bana ama mantık bu şekilde çalışıyor.
Burger kingin bağlı olduğu ingiltereden gelen cok sıkı kuralları var ve bu uygulama da o kurallar cercevesinde yapılıyor malesef

on edit: hayir BK de calismiyorum. sadece Big King seven birisiyim
Sosyal ağlarda paylaş

ben de uyuzum bu burger a. webden sipariş vermek için mesela üye oluyosun siteye ama oturdugun evin mahallesine kadar herşeyi listeden seçmek zorundasın, mahallen listede yoksa sıctın direk telefonla ancak. tabi benim gibi ögrencilerin de dötü yemiyo telefon etmeye bazen :)
o yüzden mc pwnz. ayrıca patatesin yanına tatlı ekşi ve acı hardal sos da istiyorum ve parmaklarımı yiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2-3 kere kullandım istanbul moda'dan sipariş verdim, zamanı makuldü, telefonu açan kız normal ve ilgiliydi, ama eksik parça getirdikleri oluyor o zaman da insan da bir tokatlama isteği oluşuyor tabi. hayır mc tam getirse nolacak onu da bilmiyorum, hap şeklinde hamburger ürettikten sonra. artı sarımsaklı mayonez ftw.

Bir de acıktım sayenizde tebriklerofl.
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu saptırma lutfen spastik dominos tabi hızlı abi bi kere admbalar sana 30 dk garantisi veriyo ve orda calısan herkes aynı zamanda motorlu amcadan siparisi alıp kapınıza getiren kisi genelde aynı oluyo sanırım 30 dk gec getirirlerse bedawaya gelio

not :

30 dakikada siparişim ulaşmadı. Bu durumda ne olacak?

Eğer siparişiniz telefonunuzu kapattığınız andan itibaren 30 dakika içerisinde elinize geçmediyse dükkan mutlaka size geç kuponu gönderir ve siz de bu kupon karşılığında bir sonraki siparişinizde 1 adet pizzanızı ücretsiz alabilirsiniz. Eğer kupon dükkan tarafından verilmezse mutlaka bize ulaşın bölümünden durumu bize bildiriniz.

ama bana hep zamanında getirdiler cinligine uzaktakinden istiyorum bazen yoksa evin altında var asansorle inip alabiliyosun :D

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 12:20 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
izmir balçova'da oturuyoruz. 50den fazla siparış vermişizdir şimdiye kadar hiçbir hata veya sorun ile karşılaşmadık. Ara sıra ketcap mayonez sayısını tutturamıyorlar (fazla koyuyorlar arasıra arasıra da eksik geliyor.)
siparış verdiğimizde de 20dakkayı geçtiğini görmedik daha.
Balçova migros burger king çok güzel çalışıyor walla.
bu aralar bi elma dilimli patatesleri kötüydü onu da düzeltirler umarum en yakın zamanda.

Evim F.Altay meydanına çok yakın. Meydana servis yapıyorlar, ama benim evim kapsama alanının dışındaymış. Motorcuyu yolda yakaladım bana" Abi sokağın adını verdikten sonra F.Altay meydanı dersen yollarlar, sadece sokağı söylersen yollamazlar" dedi. Denedim olmaz dediler. Istanbulla konuştum çok KABA bir kadın olmaz efenimmm deyip kapattı telefonu, sanki lütufta bulunuyorlar...

Sinirrrr.....
Sosyal ağlarda paylaş

İŞte servis budur ya,mc donald s dan verdiğim sipariş 25 dakka içinde geldi,nerdeyse sıcak diyebileceğim bi kıvamda geldi hemde,gelen çoçuğa parayı verdikten sonra üstü kalsın dedim saolun gerek yoktu falan dedi almıyodu nerdeyse çok şaşırdım:),bu arada big mac-jumbo baya bi küçülmüş görmeyeli nerdeyse gömlek cebine sığcak kadar olmuş :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Tıklagelsin'den sipariş verilir. Siparişi verdikten 10 dakika sonra Burger King arar:

said:
- Burger King'den arıyorum, X bey ile mi görüşüyorum?
- Evet
- Siparişiniz 1 saatte elinizde olacak
- ...
- 1 saate yollayacağız
- Siz o siparişi iptal edin
- Tamam, iyi günler
- İyi günler

5 dakika sonra Burger King tekrar arar, telefondaki başka bir çalışandır:

said:
- X bey?
- Buyrun, benim
- Siparişiniz için aradım, 1 saate
- O siparişi iptal etmiştim
- ...
- 5 dakika önce başka bir çalışanınız aramıştı, siparişi iptal etmek istediğimi söylemiştim, eğer iptal etmediyseniz şimdi edebilirsiniz
- Peki
- İyi günler

10 dakika Telekom kaynaklı bağlantı sorunlarıyla cebelleşildikten sonra yemeksepeti vasıtasıyla McDonald's'dan sipariş verilir. İki kez telefonda konuşulması nedeniyle içimde bir kuşku doğmuştu. Burger King'in herşeye rağmen siparişi yollayıp şansını deneyeceğini düşündüm, beni haksız çıkarmadılar.

Yarım saat sonra kapı çaldı. Hi2u Burger King!
said:
- [Burada adama olayı açıkladım] yani bu siparişi 2 kez iptal etmiştim.
- Yani almayacak mısın?
[Burada sigortalardan bir kısmı patladı ama karşımdaki adamın bir suçu olmadığı için konuşmaya normal şekilde devam ettim]
- Almayacağım

In the land of retards, Tıklagelsin is the king.
Sosyal ağlarda paylaş

o gecikme olayı ayrı bir mevzu da bende şundan bahsedicem.

şimdi öyle birşey ki,

burger king'in tıkla gelsin olayı güzel yapılmış mantıklı akıllıca dizayn edilmiş rahat kullanılıyor. soslarınıza kadar getiriyorlar teker teker ne seçtiyseniz. ama mühim olan nokta şu ki, siz siparişinizi seçip gönderdikten sonra karşı tarafta bunu okuyan çalışanın mal olup olmadı. Eğer malsa ya eksik okuyor dolayısıyla hatalı sipariş cıkıyor yada boyle arcane'ın anlattıgı gıbı sacma sapan şeyler oluyor. Yani size en yakın burger king şubesindeki çalışanlarla alakalı bi durum birazda. Cünkü ciddi anlamda okuma özürlü oluyor bazıları, başıma çok geldi.

Mc donald'sın ise yemeksepeti desteği olmasa sürünecegine adım gibi eminim servis konusunda. yemeksepeti olmasına rağmen bir çokkez eksik getirdikleri oldu. İyiki yemeksepeti varda şikayet edince direk azarı çekiyolar, sonra özür diliyor tabi haliyle firma.
Sosyal ağlarda paylaş

şikayetlere şaşırdım aslında..en hızlı getirenlerden biri burgerking..hatta en başta çok kötüydü adamların kafasına o kadar attımki yanlış gelen şeyleri artık tıkır tıkır çalışıyo ahah..tam tersine mc donald'sınki çok kötü bence..en azından bizim burda böyle
Sosyal ağlarda paylaş

mc donalts'ın hamburgerleri de kötü zaten hem lezzet olarak hem doyuruculuk olarak
en son gittiğimde en büyük hamburger menünüzden istiom dedim.
gelen şey whopper jr. kadar bişiydi böyle içinde de bööle incecik kıyılmış 2 köfte vardı.

ama burger king öyle mi gidersin alırsın big king xxl'ni ohş tıkabasa doyarsın. ikisinde de verdiğin para aynı bide.
Sosyal ağlarda paylaş

Burger King'den Double Whopper Menu alacağıma, Mc Donalds'tan Cheeseburger menu ve 3 tane daha cheeseburger alırım daha iyi.

Hiç bir şey tadı asla değişmeyen ( d. whopper'ın çok değişebiliyor) tattaki 4-5 çizburgeri 2 dk'da sindirmenin keyfini veremez.

Küçük hamburgerlerden bol yiyip, aynı lezzeti yakalamak bir marifettir :P. Tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de her seferinde burger saçmalığıyla uğraşmaktansa yemeksepeti.com ve mcden getirtiyorum. yeditepe üniv. ile aynı cadde üzerindeyiz hatta geliş yönüne göre yeditepe üniv. bizden daha uzakta kalıo. ama beyefendiler üniv.e getirio
biz arayınca biz sizin caddeye getirmioz diolar. e üniv.e getiriosun o caddenin sonunda bizden daha uzakta? deyince ... *ben bilmem beyim bilir mod on*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...