Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski anakart ve ram sorunsalı

Dwinz

Öne çıkan mesajlar

şimdi şöle bişey var. anakartım eski.kutusu cdsi falan hiçbişeyı yok kaybetmışım sanırım.cpu-z die bi programdan öğrendiğim kadarıyla anakartla ılgılı bilgiler bunlar.
manufacturer bölümü boş.
model P4X266E-8235,
chipset VIA (VT8753),
sensor, winbond W83697HF
olay benim ram yükseltme çabalarım. 256 ddr ramle sürünüyorum.1gb ram düşünüyorum en kısa zamanda. bu anakartla ilgili bilgisi olan varsa 1gb rami kaldırırmı. yada nereye kadar uyumludur? bi reja etsem...

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:54 tarihinde, Dwinz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şans eseri kutuyu buldum. kutunun üzerine yapıştırılmış barkodun altındakileri aynen yazıyorum...

model name : P4XFCU
VIA P4X266E MCH & VT8235 Chipset
Support Intel Pentium 4 CPU
5 PCI / 2 DDR / 1 SDRAM / 6 USB 2.0 / 1 AGP
ATA 133/ATX Form Factor

donanım olayına uzagım biraz. destekler heralde biraz daha bakınıyım şu model name üzerinden..

edit:

ehü buldm.
support pcs pc133/pc100 sdram module expandable to 1.0gb, or 2pcs ddr266/ddr200 ddr modules expandable to 2.0 gb.
ddrların 2ye kadar yolu var heralde.
forum kirliliği oldu hafif. neyse saolun.

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:25 tarihinde, Dwinz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
uzun bı aradan sora tekrar bı soru sorucam doğru anlamışmıyım yukardaki yazılanı emin olamadım.
400 mhz ddr 1gb taksamda çalışır çalışmaz die bişey yok yalnız 266 mhz hızda çalışır. doğrumu anlamışım?

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:00 tarihinde, Dwinz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...