Bjork Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Chem abi fiyatları ne kadar bunların.. :D Ehliyet filan gerekmiomuş sanırım.. :D 60km hız yapıomuş.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 60 yapmıyor ya 30km falan 1100 e aldım ben kask mask da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Almam lasım benimde en kısa zamanda.. feci hosuma gitti bide süper sessiz.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=185919&syf=son#sayfasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Benim kardeşimde var ayakkabının topuguna takıosun.Kosuosun sonra topuktaki tekerler vasıtasıyla süzülüosun ama yapması hakkaten zor hele 90 kiloysanız imkansız.Ben denedim kafamı yardım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 kimse dememişmi ben diyim hemen ; kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Biz satıyoruz bunlardan. 149 YTL fiyatları. Markası Heelys :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar