Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ben hic bir seyi ovmedim, sadece bunu kendi istegiyle kolay para icin yapan kadınları diger baska bir isi yapan insandan farklı gormuyorum dedim. kimin piskolojik durumu duzgun kusura bakma da? başka bir adam da çıkıyor diyor ki bence ibnelik sapkınlık hepsini ya kapatalım ya da egitimle hetero yapalım, var mı boyle bisey? ortada zarar goren kimse yoksa benim icin her turlu iliski uygundur. pedofili sorunu ise resitlik yası ile ilgili bir sorundur, egitimine uygun resitlik yasını belirlersin, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 kayseriyle hic bir alakasi yok bunun lsa orda herif 200 dolaradir bu isin poasasai fazlasini vermeyin diye anatir mi kayserliye pazarlik mi anaiyo muavin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Kayseride tavuk dürüm 1 ytl. O kadar para vermezler. Ucuzluğa alışmışlar. Hem at pazarı var Kayseri de ^^. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:29 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zira erkekler dısında kimse isteyerek o yola düsmez diil mi erkeklerinki de lafta tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Adam direk debriefte ya. Yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Abi haha =) çok komik lan bunlar , harbi koptum, ironik ama koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: kubilay38 (5 days ago) Ya bu hayatı bitmiş hayvanı anlıyorum da orda hiç mi bi delikanlı çıkıp ne anlatıyo bu şerefsiz demiyo kayserili olarak utanıyorum sizden AJOPSFHDOImdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bu cidden çok eski yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Trajikomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 eski veya değil. patide var mıydı ? yoktu. muhalefet olmayın boşuna. ne fark edecek eski veya değil. hadi belirtmek için yazsanız bi de yorum yapsanız anlıcam da "eski lan bu" diyip geçenlere sinirlendim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar