chrounos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Höööyyyt tek gözüm açık düşman bekliyorum.. uyuyorum sanmayın.... :D Laf atmayım lem... alla alla[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 axe abi 2 metre yanındaydım beni tanımadın yani.helal olsun :)[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ya kardeşim bone daha kendini organize edemez bırakın buluşmayı, haftasonu yapalım güzel bi buluş bu sefer dürüm yapalım ama ya da isterseniz kadıköy semalarında olsun dershane çıkışı damlarım olaya ayrıca Bone'u nasıl buluşmaya çaarırsın -Lan bone -söle gözüm -kalk dürümcüye gidiyoruz -ama abi ben tokum -olsun kalk kalk -tamam geliyorum işte bu kadar[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Kesinlikle haklısın abi.. orası öle.. biz bundan sora en iyisi kendi aramızda anlaşıp buluşalım herkes toplandıktan sora da bone'u arayalım :D[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Kendimden şuphe etmeye başladım bu olay yüzünden... Hani ema dedi ya erkeklerde 6. his olmaz diye. Bende ne yazık ki var :) galiba. Saat 10:30 sularında evime dönüyordum. (evim bostancı da :) ) aklıma da bu buluşma ayağı geldi. gitsem mi gitmesem mi diye on saat düşündüm. İçimden bir his "Gitme olm salakmısın yarın sabahın köründe kalkıp taa avcılara gidecen" dedi. (en azından böle bişey dedi) Karnım da o sırada deli gibin aç olmasına rağmen her türlü dürtümü bastırıp evin yolunu tuttum. Şimdi de keşke gitseymişim diyorum. Hem gider bilimum sakatat ve deniz mahsülü yerdim. Hem de evrimini daha tamamlayamamış axe e arkidişlik ederdim. :) Olan oldu hafta sonu icabına bakarız umarım.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 zaten yapılmazsa sanırım beni ve bon'u infaz edeceksiniz haha ok. abiler mağdurların hesaplarını kedi ve fedo çekecek. nihahaha mağdurlar aç gelin....[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ya yapmayın şunu azımın suyu akıo her kokoreç dendiinde ya zor topluyorum sora[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bone u ben bikere gördüm ve KORKTUM :)[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 doğal tabi.. adamın bitek gözaltlarında kıl yok... :D[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar