Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 denk gelmedim hiç.o değilde oturup içerken "abi ben aseksüel olma kararı aldım" diyip,15 dakika sonra taksimde yürürken "off kıza bak" diyen spidee gibi olmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 spidee is the best. forget the rest.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 hepimiz gibi türk kızlarından yakınıp sonra da karşısına çıkan ilk kızın köpeği olan o kadar çok kişi var ki bu ülkede..... tıpkı herkesin akp ye sövüp %48 oyla iktidara getirmesi gibi bir şey.... durum böyle olduğu sürece türk kızları bu yakınmaları okuyup sadece ve sadece bir taraflarıyla gülecektir bunlara... çünkü nefes alan her türk kızının etrafında onu pohpohlayanlar, asılanlar, el üstünde tutanlar mutlaka vardır. bu yüzden de hiç bir zaman ne olduklarının, dışarıdan nasıl göründüklerinin farkına varmayacaklar. ne demişler, "we are hot chicks with brains".... edit: ha illa da onlara ufak da olsa bir ders vermek isteyen varsa, benim gibi evlenip çoluk çocuk sahibi olma gibi saplantıları kafalarından çıkarsınlar. hayat evlenmekten ibaret değildir. gezip görmek, istediğin gibi yaşamak, hobilerinizin olması, arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmek vs. daha güzel şeyler. ha illa da evlenecem kaçarı yok diyorsanız gidin yabancıyla evlenin. canınıza mı susadınız da türk kızlarıyla evleniyorsunuz.... [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 11:32 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Yaw tamam türk kızlarının bi tarafları tavan yapmiş,yabancı hatunlara göre boy ve güzellik açısandan baya bi eksikleri olabilir ama,yabancı bi hatunlada evlenmek ve hele hele onunla türkiyede yaşamak baya bi zor,bu kadar öküzün hödüğün olduğu bi memlekette,yabancı kadınlara nasıl bakıldığını hepiniz biliyosunuz,biraz dar bi pantalon giyen bi kadının arkasından bakan 10 larca abaza olduğu sürece zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar