Dev Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 sie go musti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Türk aile yapısında kızların prenses gibi yetiştirilmesinden kaynaklanıyor olabilir bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 türk aile yapısında kızlar prenses gibi yetiştirildiği için mi okutulmuyor doğuda en geç 18inde evlendiriliyor çocuk yapmakla yükümlendiriliyor? Ben katılmıyorum.Güzellik de göreceli.Alman erkeği sarışından sıkılıp Türk kız sever.Türk kızı esmerden sıkılıp İtalyan sever Fransız sever.Rus kızı(ki bizde de rus asılı bulunmakta çok şahit oldum bu nedenle) erkek olsun esmer olsun sakalı olsun ohh miss diye gezer.kişiliksiz diye de nitelendirmeyelim lütfen.doğru yer doğru zaman arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Sensible'a katılıyorum. Kendi kız arkadaşımdan bahsedeyim. Şımarık, kıskanç, nazlı, kaprisli, illet bir varlık işte. Seviyomuyum seviyorum. Ama bilmiyorum ileride çekebilirmiyim. Zor tabi. Bodrum' a arkadaşımla tatile gittik. Eğlendik içtik vs. Orada süper bir adamla tanıştık, 32 yaşlarındaymış ama gayet genç beyinli, deli dolu bir adam. 2 tane kız gördük (türk), dedi git konuş çağır okey oynarız fln dedi. Yok dedim ne işim olur kız arkadaşım var vs. O gitti konuştu, kızın cevabı "hayır". İzliyorum tabi ben o sırada, kızın direkt arka tampon havada. Geldi sinirli sinirli, ulan dedi kendi eşşekliğimiz bunları böyle yaptığımız dedi. Ne alaka abi dedim. Verdiği cevap "Türk kızlarının tamponlarını kaldıranlar biziz, indiremeyen biziz. Kendi hatamız, biz şımarttık." Gayet doğru bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Isabella doğudakilerden bahsetmediğimi sen de biliyorsun. Doğuda poposu kalkmış kız bulamazsın ki zaten,çok alakasız senin söylediğin. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:48 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 yetiştirilme tarzı. çok rahat kızlar da tanıdım yani. olunca oluyor. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Türkiye sadece batıdan ibaret değil sensible.genelleme yapmak için tümünü düşünmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 tamam bi rus kızı, finlandiyalı kızlar güzel. ama hepsi aynı zaten onların.çirkinide sarışın mavi gözlü.şişkosuda, güzelide. bide rahat insanlar cinseliik falan filan konusunda o yuzden cazip gelio türk erkeklerine. istanbulda güzel kız çevresi olmayan insan.oraya gidince cennete düştüğünü hissediyor tabi ama şöyle bişi diyim ben.hani bi türk kızlarını aşagılama var sürekli.almıs başını gidio.diğer şehirleri tam bilmem uzun kalmıslıklarım yok.ama istanbul kız konusunda gayet güzel bir şehrimiz etrafta herçeşit güzel kız mevcut.sarışını esmeri.yani insanın gerçekten kendi çevresine bağlı birşey.biraz zorlarsanız adriana lima tarzında kız bile bulursuunz.ünlü mankenlerimizden bi cacık olmaz.ama sokakta onların daha güzelleri var ayrtıca hesabp ödeme konusuna gelince.çevremdeki bütün kızlar erkeklere hesap ödetmemeye calısıolar inatla. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:05 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 la ruslar zaten sakallı ve kıllı ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Güzellik konusu ayrı, Türk kızlarında cidden hem fizik hem yüz olarak ne cevherler mevcut. Ama kişilik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bence tek kabul edilebilir genellemeler fransızlar hakkında yapılanlar geri kalan ırklar için genelleme yapmamak lazım :p (hehe...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 @Ardeth [spo]slap her [/spo] [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:16 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 wendigo sıkacak topugunuza konuyla ilgili ; kafan uyuşmuyorsa güzelliginin yanında bir ton dert tasa geliyorsa, bırakın abi ugraşmayın hiç eleştirmek kolaydır herzaman.gün gelir bulursunuz kafanıza göre birini ha benimde gözüm yurtdışında o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 işin ilginci güzeli de çirkini de kendini bir halt zannediyor. Ona ayar oluyorum ben. Bulunmaz hint kumaşı sanki. Bizim eserimiz bu. Kimseye b.k atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 "AVRUPADA KIZLAR TEKLIF EDIYOMUS OOLUM!11!1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Cem Uzan gelseydi, bizde de kızlar teklif edecekti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hoppa.. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:45 tarihinde, zydar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 daha fazla mide bulandırmasan diyorum..hemen hemen her postun igrenç bi şekilde testesteron kokuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 KIEV OTOBUSU( kiev o... nasihatları) geldi aklıma [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:06 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zydar burda bahsedilen o olay degil , editleyebiliyorsan zamanı geçmemişse kaldır hakketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 it s done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 valla forumdaki bayanlarımız darılmasın ama yer yer katılmak durumundayım bende. güzellik meselesi göreceli bi kavram yani burdaki insanlar onlara, onlar da bizlere daha güzel gözüküyor bu bi gerçek ama bence asıl farkı yaratan rahatlıkları bence. cinsel anlamda değil, genel olarak,mentalite olarak. 2 sene önce amerikalı bi hanım arkadaşım olmuştu ve cidden yaşadığım en seviyeli en düzgün ilişkiydi hayatımdaki. aramayınca niye aramadın, arayınca da cok bunalttın demiyo, yanında sap gibi durup robot gibi gezmiyo(bu biraz genelleme oldu ama cıktığım kızların %90 ı da böyleydi belki bana denk gelmiştir bilemiyorum), olur yani yoldan geçen bi kıza gözün takılır, dönüp "nice ass" demişti yani eski kız arkadasım cok da hoşuma gitmişti benim. özetle ufak şeylere takılıp saçma sapan trip atmıyorlar diye bi genelleme yaparsam yanlış olmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Türk kızları sorunlu, ya da bana öyleleleri denk geldi. Var birşeyler ama. Güzellik fln ayrı konular, zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Kesinlikle katılıyorum arkadaşım yazın 3 ay turistlerle oh yeah, kışın 9 ay türklerle oh shit :( Genelleme yapmışsın diyenlere de hadi ordan lam diyorum.. Neyse seneye gidiyorum yurtdışına artık kurtulcam bu salak ilişki oyunlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Arkadaşlar buraya mesaj atan bazı kız arkadaşlar hep güzelliğe takmışlar benim ne demek istediğimi anlamamışlar, aslında boşuna yazdım bunları çünkü ben gördüm yaşadım , görmeden anlıyamazsınız, demek istediğim şu ki türk kızları çok zor lar, çok şımarıklar birde bunun üzerine bunları desteklicek bir güzellileride yok. keşke yabancı kızlar bu kadar şımarık olsaydı derdimki ulan şımarık , gıcık ama olsun okadar muthiş kız derdim , ama yok, gayet mutevazi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar