Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Kızları

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

türk aile yapısında kızlar prenses gibi yetiştirildiği için mi okutulmuyor doğuda en geç 18inde evlendiriliyor çocuk yapmakla yükümlendiriliyor?

Ben katılmıyorum.Güzellik de göreceli.Alman erkeği sarışından sıkılıp Türk kız sever.Türk kızı esmerden sıkılıp İtalyan sever Fransız sever.Rus kızı(ki bizde de rus asılı bulunmakta çok şahit oldum bu nedenle) erkek olsun esmer olsun sakalı olsun ohh miss diye gezer.kişiliksiz diye de nitelendirmeyelim lütfen.doğru yer doğru zaman arkadaşım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sensible'a katılıyorum. Kendi kız arkadaşımdan bahsedeyim. Şımarık, kıskanç, nazlı, kaprisli, illet bir varlık işte. Seviyomuyum seviyorum. Ama bilmiyorum ileride çekebilirmiyim. Zor tabi.

Bodrum' a arkadaşımla tatile gittik. Eğlendik içtik vs. Orada süper bir adamla tanıştık, 32 yaşlarındaymış ama gayet genç beyinli, deli dolu bir adam. 2 tane kız gördük (türk), dedi git konuş çağır okey oynarız fln dedi. Yok dedim ne işim olur kız arkadaşım var vs. O gitti konuştu, kızın cevabı "hayır". İzliyorum tabi ben o sırada, kızın direkt arka tampon havada. Geldi sinirli sinirli, ulan dedi kendi eşşekliğimiz bunları böyle yaptığımız dedi. Ne alaka abi dedim. Verdiği cevap "Türk kızlarının tamponlarını kaldıranlar biziz, indiremeyen biziz. Kendi hatamız, biz şımarttık."

Gayet doğru bence.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam bi rus kızı, finlandiyalı kızlar güzel.

ama hepsi aynı zaten onların.çirkinide sarışın mavi gözlü.şişkosuda, güzelide.

bide rahat insanlar cinseliik falan filan konusunda o yuzden cazip gelio türk erkeklerine.

istanbulda güzel kız çevresi olmayan insan.oraya gidince cennete düştüğünü hissediyor tabi

ama şöyle bişi diyim ben.hani bi türk kızlarını aşagılama var sürekli.almıs başını gidio.diğer şehirleri tam bilmem uzun kalmıslıklarım yok.ama istanbul kız konusunda gayet güzel bir şehrimiz

etrafta herçeşit güzel kız mevcut.sarışını esmeri.yani insanın gerçekten kendi çevresine bağlı birşey.biraz zorlarsanız adriana lima tarzında kız bile bulursuunz.ünlü mankenlerimizden bi cacık olmaz.ama sokakta onların daha güzelleri var

ayrtıca hesabp ödeme konusuna gelince.çevremdeki bütün kızlar erkeklere hesap ödetmemeye calısıolar inatla.

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:05 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla forumdaki bayanlarımız darılmasın ama yer yer katılmak durumundayım bende. güzellik meselesi göreceli bi kavram yani burdaki insanlar onlara, onlar da bizlere daha güzel gözüküyor bu bi gerçek ama bence asıl farkı yaratan rahatlıkları bence. cinsel anlamda değil, genel olarak,mentalite olarak. 2 sene önce amerikalı bi hanım arkadaşım olmuştu ve cidden yaşadığım en seviyeli en düzgün ilişkiydi hayatımdaki. aramayınca niye aramadın, arayınca da cok bunalttın demiyo, yanında sap gibi durup robot gibi gezmiyo(bu biraz genelleme oldu ama cıktığım kızların %90 ı da böyleydi belki bana denk gelmiştir bilemiyorum), olur yani yoldan geçen bi kıza gözün takılır, dönüp "nice ass" demişti yani eski kız arkadasım cok da hoşuma gitmişti benim. özetle ufak şeylere takılıp saçma sapan trip atmıyorlar diye bi genelleme yaparsam yanlış olmaz sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar buraya mesaj atan bazı kız arkadaşlar hep güzelliğe takmışlar benim ne demek istediğimi anlamamışlar, aslında boşuna yazdım bunları çünkü ben gördüm yaşadım , görmeden anlıyamazsınız, demek istediğim şu ki türk kızları çok zor lar, çok şımarıklar birde bunun üzerine bunları desteklicek bir güzellileride yok. keşke yabancı kızlar bu kadar şımarık olsaydı derdimki ulan şımarık , gıcık ama olsun okadar muthiş kız derdim , ama yok, gayet mutevazi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...