Apex Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 çirkin. en önemlisi araba bmw gibi bakamamış, 1 serisinin önünde hafif oynamalar yapılıp öyle tasarlanabilirmiş. ben beğenmedim. ama muhtemelen 1.16 coupe filan yaparlarsa türkiye'de çok satabilir. bmw olsun çamurdan olsun mantığıyla şu bildiğimiz japon arabasına benzeyen 3 serisi bile bu kadar çok sattığına göre. güzelim bmw'yi ne hale soktular. e36, e46 kasa sahibi olarak insanı 3 serisinden vazgeçirdiler. coupe ile biraz toparlasalarda bmw'nin e46'dan sonra değişen designer'ı hiç iyi işlere imza atmıyor bence.
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 5 serisini görüncede kısa bi şok geçirmiştik. Ona alıştık gerçi ne kadar japon arabası gibi yapsalarda fena değil ama 3 serisinin bilhassa arka tasarımına ben hala alışamadım. BMW ye yakıştıramıyorum.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 3 serisi sedanın stopları fazla sıradan-baştansağma görünüyo... ama 5 serisi acaip güzel. Çok ince detaylı sağlam bi tasarım var araçta...
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Selam, said: ... e36, e46 kasa sahibi olarak insanı 3 serisinden vazgeçirdiler. coupe ile biraz toparlasalarda bmw'nin e46'dan sonra değişen designer'ı hiç iyi işlere imza atmıyor bence. Apex sonuna kadar katılıyorum :) Saygılar.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 i$in aci yani, bu tasarimlarin X ki$i tarafindan onaylanmasi...
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: Bütün atilan mesajlara, BMW yaniti onceden vermiş : "acceleration 0-62 mph s: 5.3" yok eblek olmuş, yok korkak kedi imajı edinmiş, nemoya benzemiş.. S type ini, impreza nı tokatladiginda bu topici hatirla.. Abi arabanın görüntüsünü beğenmedikten sonra, kim gider ooo bunun acceleration u 0-100 5.3 sn, hemen alalım der ki ? Cidden arabanın klas ı 0-100 le olculuyorsa diyecek birşeyim yok. Bunun yerine 1 eski kasa yada direkt yeni kasa 3.30ci, hem performans bakımından hemde goruntu bakımından benim açımdan tapılacak derecede bir araba. Birde 1 serilerini BMW en adi plastik + malzemeden yaptığı için hiç sevmemiştim, kısaca param az bmw alacam illa da illa 0 olacak hmmm ne alsam ne alsam diyip tam kamil arabası 1.16 1.20 ler falan, inşallah BMW bu 1.35 i biraz kaliteli malzemeden yapar ne diyeyim ben sevmedim.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ben önce motorunu begenirim, sonra tipi gelir..genelde BMW fan lari boyle..
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 şimdi direkt yeni kasa 3.30 ci demeyle olmuo ki bu işler adam 90 bin euro verip 3.30 coupe alamadıgı için daha ucuza iyi performans ve bmw :) eğer bu kasaya yeni coupe nin farları falan tasarlansaydı 3 kasasının ne anlamı kalıcaktıki? evt biraz kötü olmalı.mükemmel olmamalı.
Öne çıkan mesajlar