Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ASus Notebook

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
F3JP-CORE2 DUO 2.0 GHz (T7200)-1024 DDR2-160G-15.4"-CAM-256MB X1700-DVDRW-WVPREM

arkadaşlar bu makine nasıl fiyatı 1499$ ve almayı düşünüyorum.Genellikle Cad / Cam uygulamaları yapacam. Ve en azından 4 sene kullanmak istiyorum.bütçemi de baya zorlamış durumdayım.
Mesaj tarihi:
şikayet çoktur tabii ki ama ben şu an elimdeki f3jp den gayet memnunum.

1 gb daha ram taktır ama 2 gb olmayan bir modelde karar kılacak olursan. vista çok pis sömürüyor. (asuslarda vista yüklü geliyor artık)

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:47 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Asus bilgisayarları bulmakta zorlanabiliyo insan. Ben de F3JC alıcam diye çıktım, evdeki hesap çarşıya uymadı, HP DV6390 alıp geldim.
DV6390 nası bi şey dersen; F3JP'yi al, işlemcisini 1.83ghz, ekran kartını GeForce Go 7600 yap, işletim sistemine de Vista Home Premium koy, tamamdır. Eğer Asus bulamazsan bunu da düşünebilirsin.
Mesaj tarihi:
toshiba 100-599 ile asus arasında kaldım aslına bakarsanız.

A100-599 CORE2 DUOT7200 2.0GHZ-1024MB-160GB-15.4"-256MB GO7600-DVD S.MUL-VPRMTR

asusu olan arkadaşım ekranda grileşme filan oluyo diyolar gerçekten doğru mu. bi de wireless ı iyi çekmiyormuş sanırsam.
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
konuyla ilgili patiler mümkünse bu laptop hakkında yorum yapabilirler mi ? alma ihtimalim yüksek fakat kötü bi özelliği varmıdır yada "alma şu özelliği çok eski yakında daha iyisi çıkıcak (parça bazında: işlemci, ekrankartı vs.)" dediğniz bir parçası özelliği var mı ?? kullanıyosanız eğer (yada kullanan tanıdığınız varsa taviye edermisiniz ??

nova bilgisayar
  • Yeni Oluştur...