Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frost Mage

Marveloth

Öne çıkan mesajlar

benim suan böyle.gayet memnunum.hem spell dmg'in artar,hem manan.
pvp&pve

http://www.wowhead.com/?talent=kbhycobzxIzwZExuz00zo

critical mass den alıp arcane'in sonunu fullersin istersen.
ama ben %20 den %25'e artırmak yerine 2 criti sectim

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 14:20 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada intellecten gelen bonus dmg,imp fireball ve fire power'ı dengeliyor.

yani fireball base dmg de bir degisiklik olmadı benimkinde.şiddetle tavsiye ederim.
Frost istersenizde fire talent ındekileri frosta verin.%50 +%100 bonus crit dmg olur,imba.(frost modelini denemedim)

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 05:38 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

fire mage de oynadım frost mage de ..
su anda bana gore oyunda oynanması en zevklı class frost mage ölmuyor zaten + frozen targetlara %50 crıt sansıda gelıyorkı apayrı bır guzellık frostbolt ardından hemen fire blast gor sen critleri :P frostbite de varkı tadından yınmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış hatırlamıyorsam lvl 70 olduğumda buildim şöyleydi: http://www.wowhead.com/?talent=of0VZZVAhIof0siqt

ilk önce frost u tamamla tabi. bu build varken melee'lerle dalge geçiyordum. pve'de solo baya iş yapıordu ama instancede dps olarak yüksek sıralarda yer alamıyordum malesef. benim sana tavsiyem lvl atlarken bunu kullanman. daha sonra 41/20/0 yap, itemleri toplayıp iyi bir guilde girdikten sonra 10/48/3 yaparsın end game için.

ayrıca frost iken kesinlikle primal fire kas. lazım olcak onlar sana, fire iken kasılmıyor ağlatıyor =)

bu arada shatter kesinlikle alma.

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 12:21 tarihinde, Deacon tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@Deacon

Valla o verdiğin buildle gayette güzel dps yapılır, ama her boss 3x water elemental, 3x trinket kullanacaksın, mümkünse bossa yaklaşıp fire blast falan gömeceksin. Aynı +damage itemlere sahip bir fire mageden aşşağıda kalmassın. Önemli olan 3x water elementali iyi kullanmak ve küçümsememek. Az buz dps yapmaz o pet. Daha düne kadar deep frost olarak oynuyordum ve raidlerde de hatrı sayılır dps yapıyordum. Hatta kafa kafaya çekiştiğim 1 fire mage dışında diğer magelere ciddi fark attığımıda eklim. Üstelik fire mage ilk hatasında ölürken, frost magein ayakta kalmasıda büyük fark yaratıyor.

Birkaç gün önce grulldan kılıcı alınca 40/21 arcane-frosta geçtim ama daha 25menlerde deneme şansım olmadı pek. Sadece geçen voide girdik ki, ordada kaçmaktan dps yaplımadığı için tüm range dps yerlerde süründü melee dps karşısında. Ama genede şöyle bir kıyaslayınca, evet 40/21 ile daha yüksek damage değerleri görüyorum ama uzun vade dpsimde pekte artış görmedim. Haa noldu eskiden water elementalın yaptığı dps'ide ben yapıyorum o kadar. Neyse bir grull yapalımda o zaman daha net anlıyacak durumu.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle ki bu forumlarda tartışılmıştı sanırım.

senin ice lance'ının 500 vurduğunu sayalım, critle 1000 vursun.

shatter yoksa adam novadayken 4 tane ice lance atabiliosun, bu da 2k damage yapar.

shatter varsa attığında critliyor ve nova bozuluyor. yani sen 1k damage ile yetinmek zorunda kalıyorsun.

işte bu kayıptan dolayı shatter alınmaması gerekiyor =)

@freemoon

haklısın pet çok iyi damage yapıyor. 3,5 aydır fln oynamıyorum ama 1k vuruodu galiba(ya da critliodu). ama 10/48/3 olduktan sonra gözle görülür şekilde yükseldi benim dps'm. yani roguelarla felen yarışabilir hale geldim, frostken öyle bir şansım yoktu. ama kabul ediyorum frost çok daha eğlenceli. arkadan yakalayan rogueları bile kestiğim oluyordu =)

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 12:38 tarihinde, Deacon tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@Marveloth

İnstancelarda kendini bossa göre ayarlaman gerekiyor, bu sebeple shatter gerçekten gereksiz bir skill oluyor. Ancak permafrost ve frostbiteda gereksiz. Bu durumda ben permafrost ve frostbite yerine shatter tercih ederim şahsen. En azından AoE yaparken yararlı oluyor.

Dahası ben oldum olası arcane concantrationa da uyuzum. Tüm avantajı %10 manadan ibaret. Onu alacağıma her boss fazladan 1 pot çekerim daha iyi. Ama magic absorbtion bazı yerlerde çok daha işe yarıyor. En azından spesifik yerlerde öne çıkıyorsun.

Mesela terestian Illhoof'da üstünüze 150 fire res giydinizmi ve dumpen magic attınızmı nerdeyse sadece renew ile ve sonsuz mana ile tüm ufaklıkları üstünüzde tutabiliyorsunuz. üstelikde bu arada bossada dps yapmaya devam edebiliyosunuz.

Bunun sonucunda şöle bir full frost built ortaya çıkıyorki aylarca severek kullandım. Hatta 40/21 arcane-frostu sevmessem gene buna dönebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

Evet haklısınız shatter novayı kırıyo.
70 de frostbite ve permafrostu da atınca geriye ne kalıyor ki?

İce Block
Cold Snap
Ice barrier

bu üç talent mıdır frost seçmemizin nedeni?

Yani iyi organize olmuş bi grupta agronun tanktan çıkması min düzeyde olacağından, şöyle bi dönüp fire a bakıyorum da critler ve spell damage lar havada uçuşuyo.

Yani niçin bide ben bu güzelim talentları defansive diye frosta verim?

Ve hala bi frost mage in fire kadar damage veremeyeceğini düşünüyorum. Veren arkadaşlar da tabiiki olacaktır ama eşit şartlarda eşit itemlarla pek de mümkün gelmiyo.

Son olarak 1 hafta oldumu bilmiyorum frosta geçeli. Ama sıkıldım biyebilirim. Tek büyüm Frostbolt. Henüz ice lance çımadı ama pek bi fark yaratıcakmı emin değilim. Kafamda taktik uydurmaya çalışıyorum. Freeze olana kadar icelance abanmak sonra crit için frostbolt fln...

Esas build ı hazırlamaya Son 5 lvl...
Sosyal ağlarda paylaş

tabi eğlence olayı biraz göreceli oluyor. mesela frostken warrior ve rogueları ağlatmamdaki eğlenceyi hiçbir şekilde alamadım tekrar.

ayrıca ice barrier başlı başına cidden frost seçme sebebi olabilir bak söleyim sana =) ama frost un yavaşlatma olayı desem?

ayrıca fire kadar damage yapamayacağına -yukarda da belirttiğim gibi- ben de katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...