Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Lvl 59 full fire mage im. Ama 2 mobb kesince biten manadan gına geldi. Hp:3000 Mana:6000 Spell damage henüz +77 Ortalama fire blast: 500, crit:1000 Ortalama firebolt: 600, crit:1100 Ortalama pyroblast: 600-800, crit: 1300 Crit c: 12.55 Bana pek de iç açıcı gelmiyo durumum. Frost mage için hep övgü duyuyorum. Arkadaşın Destruction lock 10 sn de mobb keserken ben daha 6 sn de combata henüz başlıyorum. (dest lock un spell damage +400 :) 2,5k shadow bolt critleri havada uçuşuyo) Malum epic binekti falandı para biriktirmesi çok zor.. bide 50-60 gold talent ve teachlere gitmesin istiyorum. Pve de en hızlı ve rahat şekilde kasabileceğim bi build tavsiye ederseniz çok makbule geçer. Şimdiden tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 0 0 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 her zaman fire.. http://www.wowhead.com/?talent=of0E00fzLcZEgMzz0coxR al bunu level 70 de kullanıcaksın ilk dönemler heroiclerde partylerde farmda falan. crit manyaa olup cıkıcaksın bu talentle. genk yapmaya kalkanlara vurucaksın pomu icabında. sonra iyi bi guild buldugunda 10/48/3 yapıcaksın end game için.. o talent buildi de orgrimmarda guarda sorsan gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 15/0/kalanlar frost'a da gidebilirisn. 1.5 sene kadar oynadim sanirim bu specle, oldukca tatminkardi. en azindan olemiyordum, ondan once mana bitiyordu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 @ geffen Arcane potency nin tam anlamı nedir? Bu clear Casting olayını hala anlayamadım? Dragon's breath ve improwed fireball a tercih edilebilirmi potency? [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:26 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 10% şansla manasız büyü atıyorsun clearcasting ile.. arcane potency de sana +30% crit şansı ekliyor üstünde clear casting varken.. ama once arcane e değil fire a yonel level 70 de bunu tavsiye ederim ilk zamanlarında. ırkı ne senin magein? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bloodelf %10 şansla büyü attığında mı %30 şansla crit şansın oluyo? Yani birbirini tamamlıyo...? [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:34 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 evet.. ama 3% crit şansı anlamına gelmiyor matematik olarak hesablayınca.. 30% crit şansı ekliyor sana mesela 30% vritin var 60% şansla crit vurucaksın . büyük ihtimal de vurursun. 70 de bu talente gec. fire ken mananın bitmesi normaldir ama 2 mob keserek bitmesi saçma biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Dostum bir kez alıştır kendini bol bol su içmeye bglerde düzgün combat içinde mana içmeye etc etc. Talent işine gelince Fire şuanki en iyi burst dps gerek npcye gerek oyuncuya karşı bundan vesile oom çabuk olursun oyunun çoğu sahnesinde ama yaptığın dpsde buna göre değişicektir.Frost mage mesafeni koruyup firebolt kadar olmayan frostboltlar atarak kesiceksin ice lance ve water pet geldiğinde frost nova taktikleriyede birden fazla npc kesebilirsin ve instancelarda sevilirsin.Raid için farklı şeyler söz konusu tamamen ztyle işi talent ile manadan sıyıcam mantığı ile talent seçiyorsan unut demek istiyorum sana ilerde stam+resi setlerin ile manasızım diceksin :) [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:50 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Topici Frosta geçmek için açmıştım ama Fire da kaldım gene :) Su içmeye alışkınım evet ama 58 de outland e geçince mobblar 59-60 fln biraz zorluyo.. resistlemeler fln arttı... Normalde alışkınımdır su içmeye ama lvl 60 a dayandım hala manam çabuk bitince birden telaşlandım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Anladım ben seni ^^ ilerde macronu yaparsın no water no food no fuckin portal afk kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 niye pyro ile başlarsınız ki combata anlamam? fireball, fireball, fireblast, nova, finish him/her off bu kadar sürer normal bir mob genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 benım yanımda mage arkadaş lvllarken scorch scorch cat cut indiriyomu hızlı hızlı, bende şaşırıyodum scorch cok mana yemıyomu diye, ne bilyim öle bende sölemek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 fire spell cric chanceda mana reduce veren talent var artı attığı güzel spamlana bilen bir büyü özellikle elemental mageler ve fire mageler için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 @Gangren Pyronun damage ı daha yüksek de ondan başlanır. Combution da açıktır herzaman fireball dan yüksek vurulur. Normal bi mobbun inme süresi bende Pyro + fireball+ fireblast + blastweave + dragon's Breath... %2-3 kalır onunla da wand. Olmadı scorch. Bazen bikaç kere attığım olur. Tabi bu Outland deki ilk yaratıklar için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 0 - 0 -61 olcan frost ve level için http://www.wowhead.com/?talent=of0E00fzLcZEgMzz0coxR buda geffen in yazdığı specden iyi .açıkçası geffen in spec biraz anlamsız geldi yani arcane gidip spell power almamak. yazdığım talentla sadece scorch spam.mana nadiren biter sürekli critten mana gelceği için deep fire olcaksan da 10- 48 3 ama levellarken mana çok çabuk bitiyor deep fire da.yinede full frost olcaksın slow yiyen bütün eliteleri sololayacaksın başkasına ihtiyaç kalmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 marveloth sanırım 2 fb 1 pyrodan cok vuruyo, yanı combata girmiş oluyosun ama 6 snde daha cok dmg vemriş dah ahızlı adam pataklamış oluyosun, bide pyro iki saat öle cast et dur bayar adamı, scorch işte dan dun sıkıyolar osurur gibi adam dövüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Kafam karıştı şimdi benim. Her kafadan bi ses çıkıyo (Sakın yanlış anlamayın, çok fazla fikir var demek istiyorum) Bana 50 talent pointlik bi build hazırlayabilirmisin acaba? (lvl 59) http://www.wowhead.com/?talent=RZZVVGIocxsVat Bu olabilirmi misal? [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:28 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 @Cüce Combata girmeden önce atılıyo pyro... yani 6 sn de olsa 3 sn de olsa sonuçta combat öncesi... 2. büyüyü atarken fireball zaten... ama 1 pyro yerine 2 fire atmaya kalkarsan bu 3 fire ball eder yaratık zaten sana vurmaya başlamış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 imp coc dan al 3 puan elem prec e yada arctic reach e ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Pyronun damage ı daha yüksek de ondan başlanır. Combution da açıktır herzaman fireball dan yüksek vurulur. Normal bi mobbun inme süresi bende Pyro + fireball+ fireblast + blastweave + dragon's Breath... %2-3 kalır onunla da wand. Olmadı scorch. Bazen bikaç kere attığım olur. Tabi bu Outland deki ilk yaratıklar için geçerli. Pyro'nun hasarının daha fazla olduğunu bilmiyordum, pardon.... ROLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 tamamda, vakit kaybediyosun mana kaybediyosun, basarsın novayı iki adım atarsın nolucakki, ayrıca bunun rank 1 frost boltu (hala calışıyo dimi bu?) var osu var busu var blinki var gelse nolucakki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 nova diosun blink diosun... onlar mana yemiyomu :) pyro ile fireball arasında zaten 40 mana var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 o lvlda o spelldamage baya bi düşük frost kullan dogru düzgün s.dmg yok ztn chill effect koyar kite edersin mobları negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Eğer her mobda, blastwave ve/veya Dragon Breath kullanıosan, ciddi ciddi gereksiz mana (yani süre) harcıyorsun. Zaten pyroblast için de aynı şey geçerli, atarsın fireball, bi fireball daha arkadan, şanslı olup critlersen ikisini, ignite roll eder, hem daha fazla hasar verirsin, hemde mobun HP'yi yarılarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar