Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frost Mage

Marveloth

Öne çıkan mesajlar

Lvl 59 full fire mage im. Ama 2 mobb kesince biten manadan gına geldi.

Hp:3000
Mana:6000
Spell damage henüz +77

Ortalama fire blast: 500, crit:1000
Ortalama firebolt: 600, crit:1100
Ortalama pyroblast: 600-800, crit: 1300

Crit c: 12.55

Bana pek de iç açıcı gelmiyo durumum.

Frost mage için hep övgü duyuyorum. Arkadaşın Destruction lock 10 sn de mobb keserken ben daha 6 sn de combata henüz başlıyorum. (dest lock un spell damage +400 :) 2,5k shadow bolt critleri havada uçuşuyo)

Malum epic binekti falandı para biriktirmesi çok zor.. bide 50-60 gold talent ve teachlere gitmesin istiyorum. Pve de en hızlı ve rahat şekilde kasabileceğim bi build tavsiye ederseniz çok makbule geçer.

Şimdiden tşkler.
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman fire.. http://www.wowhead.com/?talent=of0E00fzLcZEgMzz0coxR al bunu level 70 de kullanıcaksın ilk dönemler heroiclerde partylerde farmda falan. crit manyaa olup cıkıcaksın bu talentle. genk yapmaya kalkanlara vurucaksın pomu icabında. sonra iyi bi guild buldugunda 10/48/3 yapıcaksın end game için.. o talent buildi de orgrimmarda guarda sorsan gösterir.
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum bir kez alıştır kendini bol bol su içmeye bglerde düzgün combat içinde mana içmeye etc etc.

Talent işine gelince Fire şuanki en iyi burst dps gerek npcye gerek oyuncuya karşı bundan vesile oom çabuk olursun oyunun çoğu sahnesinde ama yaptığın dpsde buna göre değişicektir.Frost mage mesafeni koruyup firebolt kadar olmayan frostboltlar atarak kesiceksin ice lance ve water pet geldiğinde frost nova taktikleriyede birden fazla npc kesebilirsin ve instancelarda sevilirsin.Raid için farklı şeyler söz konusu tamamen ztyle işi talent ile manadan sıyıcam mantığı ile talent seçiyorsan unut demek istiyorum sana ilerde stam+resi setlerin ile manasızım diceksin :)

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:50 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@Gangren

Pyronun damage ı daha yüksek de ondan başlanır. Combution da açıktır herzaman fireball dan yüksek vurulur.

Normal bi mobbun inme süresi bende

Pyro + fireball+ fireblast + blastweave + dragon's Breath... %2-3 kalır onunla da wand. Olmadı scorch. Bazen bikaç kere attığım olur.

Tabi bu Outland deki ilk yaratıklar için geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

0 - 0 -61 olcan frost ve level için

http://www.wowhead.com/?talent=of0E00fzLcZEgMzz0coxR
buda geffen in yazdığı specden iyi .açıkçası geffen in spec biraz anlamsız geldi yani arcane gidip spell power almamak.
yazdığım talentla sadece scorch spam.mana nadiren biter sürekli critten mana gelceği için

deep fire olcaksan da 10- 48 3 ama levellarken mana çok çabuk bitiyor deep fire da.yinede full frost olcaksın slow yiyen bütün eliteleri sololayacaksın başkasına ihtiyaç kalmadıkça
Sosyal ağlarda paylaş

Kafam karıştı şimdi benim. Her kafadan bi ses çıkıyo
(Sakın yanlış anlamayın, çok fazla fikir var demek istiyorum)

Bana 50 talent pointlik bi build hazırlayabilirmisin acaba? (lvl 59)

http://www.wowhead.com/?talent=RZZVVGIocxsVat

Bu olabilirmi misal?

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:28 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyronun damage ı daha yüksek de ondan başlanır. Combution da açıktır herzaman fireball dan yüksek vurulur.

Normal bi mobbun inme süresi bende

Pyro + fireball+ fireblast + blastweave + dragon's Breath... %2-3 kalır onunla da wand. Olmadı scorch. Bazen bikaç kere attığım olur.

Tabi bu Outland deki ilk yaratıklar için geçerli.

Pyro'nun hasarının daha fazla olduğunu bilmiyordum, pardon....

ROLF
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer her mobda, blastwave ve/veya Dragon Breath kullanıosan, ciddi ciddi gereksiz mana (yani süre) harcıyorsun.

Zaten pyroblast için de aynı şey geçerli, atarsın fireball, bi fireball daha arkadan, şanslı olup critlersen ikisini, ignite roll eder, hem daha fazla hasar verirsin, hemde mobun HP'yi yarılarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...