Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 sonsuz kavrayış gücüyle dopdoluyum. damarlarımda kozmik potasyum patlaması dolaşıyor. niçün çünkii ben normalim tabi tabi... efsanesin abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 eheh efsanedir kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ''Histerik histerik çiftleşelim, orgazmlar içinde meeleşelim.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hububat fiyatları,hububat fiyatları ! edit:hububatmış :) yanlış hatırlamışım özür sdf Şunu da ekşi'de gördüm tecavüz ettiği köpek psikoloğa depresyon içinde gidip şöyle der: "saatini bile çıkarmadı!" [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 17:44 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Hububat Fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 -hayat bir bilmeceler silsilesidir. akıl labirentinde yaşadığımız bu çılgın macera bizi kavrayış denilen çıkışa yaklaştırır. varoluş düzeninin bu didaktik yapısı her ne kadar karmaşık görünse de sonuç itibarı ile mükemmeldir. ve bu mükemmellik paradokslarla gizlenmiştir. - di mi cevat abi - skime kadar yolun var benjamin - tabi tabi --------- -buyrun kimi aradınız? -eşşşeğin sikini aradım. noolcak !!? çotaaaaaannkk -kusura bakma ama cevat abi nie vurdun adama durduk yere -saçma saçma konuşma benjamin..boynuna sarılıp öpeydim de toplum beni ipne mi sanaydı...imajım mı sarsılaydı. -------- "yeterince bale yaptım, biraz da hayatın anlamını sorgulayayım".. -------- -adamım sensin benjamin -dimi cevat abi -evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Kim be bu cevat abi.Erdener abi kopyası gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 fafh erdener abi portakalda vitaminken cevat vardı. yanlış biliyor olabilirim ama muhtemelen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bilmiom kim vitamindide benzer karakterler sanırm xP. Ne bu karikatür fln mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 babayigit kaç buralardan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Aa ben biliyom bu adamıda köşelerin isimlerini bi türlü aklımda tutamıyom aeuhaeh (kıvırır)(yok lan gerçek xP) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Dev'in devasa konu başlığı yok olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 harbi ama harbiden emege saygı diyorum helal olun b@b :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar