Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Damage/DPS gösteren mod

Bone

Öne çıkan mesajlar

@freemon. bu over heal konusu aslında mt üzerinde gecersiz olmalı. çunku gruul magtheridon gibi bosslar over heal gerektiren bosslar bence. cunku ne zaman ne kadara vuracakları belli olmuyor. tamam paladin flash heal spamlıyor mesela. ama shaman 2.5 sn castlı healing wave basladıgında baska bir healer tankı fullemis olabilir, gordun ki tank ful o an kesiyorsun heali, bir bakmıssın boss tankı yarılamıs tekrar. over healden cok fazla korkulursa tankın dayanıklılıgı zarar görüyor bence. zaten bu yuzden paladinler en kral healer oldular. sebebi crt şansları. paladin overheali kritik healle yapıyor. diğer classlar + manayla.

+ bir türkiyedeki latency olayını göz onune almak lazım.

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 12:54 tarihinde, Buyse tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bak simdi soyle bi problem var, petleri gorebilirsin active'i secersen ama pet+sahibinin total dmg ini goster demek icin ya merge both kullaniyosun ki siciyor oyle yapinca, yada merge made kullaniyorsun ki bu da siciyor. Bi virtual pet olayi var ki bu tamamen tersi zaten bizim konunun, butun petleri toplayip 1 pet yapiyor.

Valla deniyorum deniyorum, duzgun calismiyor. Zaten denenecek fazlada bisey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

@Buyse

Özellikle yazarken " sürekli overheal yapan" diye belirtme sebebimde bu zaten. Elbette bazı özel durumlar orda overhealdan ziyada toplam heala bakılır tabide, ancak zaten grullda, magtha falan healerlar daha ilk 2000 mana harcayıp 1 pot, üstüne cd biter bitmez 1 pot daha modunda diye gidip 1 boss savaşıında 4-5 pot çektikleri için ciddi overheal yapsalarda efective healları yerlerde sürünmüyor. Sonuçtada işini yapmış oluyor önemi olan bu.

@nihlathak

Merge olayında sorun var mı hatırlamıyorum ama, petleri aktif yapınca her petin yanında sahibinin isminin yazdığını ve ona göre değerlerndirdiğimizi biliyorum. Dediğim gibi eve gidince ayar pencerisine gene bakayım. (tabi bizde sadece 2 tane water elemantel sahibi mage olduğu için çok sorun yaşamıyoruz ama aktif petlerde 2 farklı water elemantel damage'i gördüğümü biliyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...