nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bendeki version 2.1.2, baktim zaten son version bu, hala hatali gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Şuan iş yerindeyim burdan ayarlarına bakamıyorum, akşam eve gidince nasıl ayar yapıcağını ve her water elemantelın yanına nasıl sahibinin ismini yazdığına bakıp anlatırım. Ayarlarda var o özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 @freemon. bu over heal konusu aslında mt üzerinde gecersiz olmalı. çunku gruul magtheridon gibi bosslar over heal gerektiren bosslar bence. cunku ne zaman ne kadara vuracakları belli olmuyor. tamam paladin flash heal spamlıyor mesela. ama shaman 2.5 sn castlı healing wave basladıgında baska bir healer tankı fullemis olabilir, gordun ki tank ful o an kesiyorsun heali, bir bakmıssın boss tankı yarılamıs tekrar. over healden cok fazla korkulursa tankın dayanıklılıgı zarar görüyor bence. zaten bu yuzden paladinler en kral healer oldular. sebebi crt şansları. paladin overheali kritik healle yapıyor. diğer classlar + manayla. + bir türkiyedeki latency olayını göz onune almak lazım. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 12:54 tarihinde, Buyse tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bak simdi soyle bi problem var, petleri gorebilirsin active'i secersen ama pet+sahibinin total dmg ini goster demek icin ya merge both kullaniyosun ki siciyor oyle yapinca, yada merge made kullaniyorsun ki bu da siciyor. Bi virtual pet olayi var ki bu tamamen tersi zaten bizim konunun, butun petleri toplayip 1 pet yapiyor. Valla deniyorum deniyorum, duzgun calismiyor. Zaten denenecek fazlada bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 @Buyse Özellikle yazarken " sürekli overheal yapan" diye belirtme sebebimde bu zaten. Elbette bazı özel durumlar orda overhealdan ziyada toplam heala bakılır tabide, ancak zaten grullda, magtha falan healerlar daha ilk 2000 mana harcayıp 1 pot, üstüne cd biter bitmez 1 pot daha modunda diye gidip 1 boss savaşıında 4-5 pot çektikleri için ciddi overheal yapsalarda efective healları yerlerde sürünmüyor. Sonuçtada işini yapmış oluyor önemi olan bu. @nihlathak Merge olayında sorun var mı hatırlamıyorum ama, petleri aktif yapınca her petin yanında sahibinin isminin yazdığını ve ona göre değerlerndirdiğimizi biliyorum. Dediğim gibi eve gidince ayar pencerisine gene bakayım. (tabi bizde sadece 2 tane water elemantel sahibi mage olduğu için çok sorun yaşamıyoruz ama aktif petlerde 2 farklı water elemantel damage'i gördüğümü biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 aktifte gormen normal zaten, totalde duzgun gostermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar