Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Quake 2 zamanlarından beridir FPSleri netten oynamıyorum biri bana koçluk yapsın dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hamachi ile fps zor, anca 1on1 falan yapılır. ben sana xfire'ı öneririm. hdd'deki oyunları tarayıp sunucularını listeliyor falan güzel bir şey. http://www.xfire.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hamachi arkadaşlarla oynamak için fln daha uygun ya =) xfire iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Half-Life'ın kendi oyunundaki Deathmatch modunun hastasıyım Bunu kopya CD Key üzerinden Hamachi yada XFire ile oynayabiliyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar