keyn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 beyler ben soyle bir uygulama yapmak istiyorum bir tane forum kuracagım ve oraya uye olan server'a da uye olmasini istiyorum nasıl yapılır bu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 benim bu isi yapam icin ne tur ekipmanlara ne bilmem gerekiyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Delphi, Visual Basic gibi programlama dilleriyle bu islemi yapak ufak bir programcik yapabilirsin.. Cok kolay[hline]when yøu wanna ultima ønline cømen exile Uø Wørld. http://uo.anet.net.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Web üzerinden yaptığın için PHP script'leriyle bu iş kolayca hallolabilir.[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 anladım tesekurler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 sana bu işi yapabileceğin bir sistem dan bahsedeceğim ve toplasan 4 satırlık bit kod ile çözeceğin bir sistem adı ASP / Fso ( File System Object ) Biz şahsen kendi serverımızda kullanıyoruz ve çok memnunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar