ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 evet evet, kediyle evlenmek daha sağlam fikir... ALLAHIN EMRİ PEYGAMBERİN KAVLİYLEEEEEE düğünümüz hollandada asfg. kedi dişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 oy allahım süper bir kedi bu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 hayatmıda gördüğüm en güzel tekir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 adres verinde gidip kaçıralım yaw =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 kimseye yar etmem lan o kediyi o kedi benim çok kedililiğe geçiyorum ben [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 01:03 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ohaa çok tatlı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 korkunç yahu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 nası korkunç?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 korat kedisimi? [spo][/spo] buda bizimki :P bayaa benziyo tipler ondan sordum [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:13 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ilk mesajda 3. resime bittim çok datlı yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 benim bildiğim kadarıyla değil=) ekşi ve wiki tanımlarını okudum; arada farklılıklar var da, anlamadım çok da=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 neler yapıyon nan kediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 elimi uzatmıştım, saldırıyordu gaz hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 nebicim tüy döker o aklım almadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ay aman allahım ölürüm. maşalla dicem sadece, aşmış bi pet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 cok guzelmıs ara ara fotografları paylasabılırsenız cok ıyı olur buyudugune de sahıt oluruz:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ciddi çalasım geldi yaw maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Quel in koydugu resimdeki kedinin bakışı olay yalniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 aksiyon yaşıyoruz resmen hayvanla rncden döndüm, pansiyona bırakmıştık hayvanı; kavga etmiş başka bir kediyle dudakta yara falan. duruldu hayvan, baya sessiz sakin takılıyor derken ilaç süre süre hallettik. derken, cam açık evde, çıkmış mermere oynuyor falan; içeriye çağıralım dedik hayvan gelirken kaydı aşağıya uçtu 2. kattan. İndik aldık falan, görünüşe göre kırık yok; sekmiyor çok fazla hayvan, yine de pek duramıyor tabi ayaklarının üstünde. Bakalım, yarın sabah göreceğiz durumu, ona göre veterinere gidilecek mi gidilmeyecek mi belli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ya uzun uzun yazcağına resim falan koy. bugün boğaziçinde bu kediye çok benzer bi kedi gördüm sonra etrafta mısın diye baktım hatta. fakat yaklaşınca gördüğüm kedinin 2 tonluk bişey olduğunu fark ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ay geçmiş olsun yahu, bişey olmamıştır ama herhalde. hay allah.. bu arada büyüdükçe tüyleri uzuyo keratanın, haydut kısa tüylüydü ama anladığım kadarıyla huyları benziyor, ööle el yemeler camdan uçmalar filan, çeşitli yaramazlıklar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 arda. bakamıyosun işte. ver bana şu kediyi. getir gelirken. sen de rahat et ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 neyse, bugünkü coşmalarından fark ettik ki sadece incinmiş biraz sağ bacağı; bir şey yapmamıza gerek yok gibi gözüküyor. Telefonla çektim kötü oldu sdf http://www.youtube.com/watch?v=dfNRv5Wj6Xs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar