civciv Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 arkadaslar bılıyorum bu konu hakkında herkez yazıp cızıyor. makınanda frewall vardır dıyorlar ama makınada frewall yok baska neden kaynaklanır dısardan gırılmemesının kaynagı nedır lutfen yardım cı olursanız sevnırım saolun.[hline]Ulaşmak Istediğin yıldız asla o kadar uzak degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 İşletim Sistemin Nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 cable anamakınasından kurulu ama dısarıdan kımse gıremıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 TCP/IP, IPX fln var onların ayarları klasik deilse, olmaya bilir. onlardan olabilir yane ve girilmeme nedeni suda olabilir tabiki ip numaranı nasıl veriyorsun o konsolda yazan ip numaranımı yoksa gercek ip numaranımı ? ona emin ol ağ ip numarasından, dışardan birisi giremez.Ve net üzerinden birisi girecekse, sphere kurulu olan makinanın internete bağlanan makina olduguna emin olun. winxp fln varsa Güvenlik Duvarı var onu kaldır vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davidmayrs Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Firewall olabilir benim vallahi cable ayarlarına girdiğin yerde bağlantın çıkar bende ingilzce olarak enabled firewalled yazıyodu ayarlardan firewall $eçeneğini kaldırdım(geli$mi$ bölümünde)oldu :)(xp için dediklerim)[hline]Hobbit Uo Shard Owner :rock: Darkman:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar