Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 TR nin web sitesi 1günlük bir uğraşın sonunda bitti bütün imp. milletine hayırlı olsun.X-Tech inde yardımlarıylan site bitti bazı ufak sorunlar var onlarlanda günden güne ilgilenecem. Forumlarımız phpbb yapmak zorunda kaldım vblen phpnukenin veritabanları birleştiremedim orjinal kjullanıcısı olmadığım içinde netten çekemedim kendi hack sayfasından. www.turkishrepublic.cjb.net[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Güzel baya da şu bilmemneyi yükleyim mi diye paso mesaj geliyor ben de paso no diyorum nasıl halledicez? :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Neyi yüklemeni istiyor?Onu yaz yarın bakarım.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 28 September 2003 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bisi diil, cjb nin pazarlama reklam muhabbeti. gator yuklettirmeye calisiyor size. no diyin her sefer.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Evet Gator[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 hadi hayırlısı. site bana swturk.net zamanlarımı hatırlattı nedense :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ellerine sağlık viru güzel olmuş ne olursa olsun valla en azında artık bir sitemiz var. :) LONG LIVE THE EMPEROR!!![hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 hayırlı olsun gusel olmus bayaa[hline]sad eclipse - BountyHunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Yalnız sitede özel mail atılmıyor genel hata veriyor [Bu mesaj game947 tarafından 01 October 2003 07:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 arkadaşlar bir olayı anlamıyorum. Biz TR olarak bu kadar kalabalık olmamıza rağmen nasıl oluyor da web sitemize sadece 8 kişi kayıt olmuş. insanlar rp'den ve swg den bahsederken atıp tutuyorlar hem de ne sallama ama iş bir şeyler yapmaya gelince kimseden bir hareket yok valla. Daha önce enaxa'nın açtığı tanışalım adlı foruma da çok az insan cevap vermişti. yani ben bu kadar kopukluk olmasından çok rahatsız oluyorum. 4 gündür oyunda yokum ama her gün bunları takip ediyorum bir şekilde lütfen aynılarını da sizden bekliyorum. en azından TR nin Türkiye yi de temsil ettiğini unutmayalım lütfen...[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Türkiyeyi temsil ediyor demek yanlış olur kanatımca belki ecl sedeki imp Türkleri diyebiliriz.Bunun yanında birçok insan web sitede web site diye tutturdu 30kişilik 40kişilik guildden sadece 8kişi üye oluyorsa ve hiçbir konuşmanın yazışmanın bile geçmediği bir yerse demekki gereksiz bir yerdir böyle giderse siteyi kaldıracam.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Valla okullar açıldığından beri bilgisayarı açıcak vakit bulamıyorum. PA'nın çogunlugu oğrenci olduğuna göre bence biraz süre ver.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi [Bu mesaj Enginar tarafından 03 October 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ben TR sembolünden bahsettim orda viru. yani TR Türkiye demek manasında....[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: -coLdwind-, 28 September 2003 23:37 tarihinde demiş ki: hadi hayırlısı. site bana swturk.net zamanlarımı hatırlattı nedense :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? ooof mace of :)[hline]Nefr, 14 October 2003 16:55 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [b]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar