Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Arkadaşlar malumunuz üzre net hızları artınca koşup samsungun 160gb lık hard diskini aldım kablolarını taktım fakat gelin görün ki hiç bi şekilde bilgisayarın görmesini sağlayamadım. biostan falan aratıyorum yine yok. kendi hdd'mi ve yeni aldığımı takınca system boot failed please check the disk and press enter gibi bir uyarı alıyorum sadece yeni hdd yi takınca da aynı uyarı.. benim anakart sata yı desteklemiyor diye ide aldım (öyle miydi?) bunu da desteklememesi gibi durum yoktur herhalde? sonra dedim xp cd sini takayım falan ama pc biostan ayarlamama rağmen cdden okumuyor direk hdd ye geçiyor daha doğrusu 3-5 saniye okuduktan sonra hdd ye geçiyor ve eski hdd deki windowsum açılıyor. ben nasıl win xp cdmle açabilirim? cevaplarsanız memnun olurum.. teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yenı hdd nın master slave ayarlarını yaptın mı ? hdd nın ustunde yada arkasında jumper yada kucuk bır anahtar vardır master slave olayını ayarlamak ıcın aynı seyı bıostan da yapacan tabıı bırde kabloları dogru taktıgından emın mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kablolar doğru takılı ama jumper ayarlarını anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ... Tekrar okudum. IDE'yi desteklememe gibi bri durum olmamalı. SATA'yı da destekleri PCI kartına bağlarsın. Hard diskte hata olabilir; ya da jumper bağlantılarında yukarıda dendiği gibi. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 00:34 tarihinde, wizardofoz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 sata değil dostum ide aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 barış jumperdandır o kardeşim üzerinde pinlerin bi tane jak gibi bişey var onun yerini değiştireceksin kılavuzunda yazana göre. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 00:34 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 şimdi onu da denedim biostan gördü primary master benim eski hdd 30 gblık maxtor bu primary slave olarak gelmiş fakat şuanda bilgisayarımda göremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 formatladın mı diski ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar