Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 haha lan hani kendiyle dalga gecenlerle bile dalga geciyor oyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Komik espirileri var da, genellikle bizdeki son zmanalrda çıkan beş para etmez komedi filmleri gibi küfür ediyim komik olsun şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 allah allah, aynı sovu mu izliyoruz? haftalardır izliyorum ve adam akıllı bir kufure rastlamadım, kufur varsa da kufurle guldurenlerle dalga geciyordur... basitliginde, iticiliginde, asimetrisinde boyle sevmek degil de boyle katarsis free bir dizi boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hiç haz etmiyorum bu kadından, komik değil genelde, ama mtv movie awardsta paris hiltona çok fena laf geçirdi takdir ettim. program zaten saçmalık ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 lokal bi punk grubu dinliyormussun hissiyatı yarattı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar