dory Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 şimdi sizlere guzel bi akşam yemeginin nasil hazirlandigini ve yendigini gosteren bi tutorial yazicam:şu sayfadaki corba, yapilisi icin linki kullanabilirsiniz. gelelim tavuklara. oncelikle tavuklarimizi(kanat, but etc) guzelce yikiyoruz. bi tavaya sivi yag dokuyoruz(tavanin yuzeyine tamamen yayilcak ama vicik vicik da olmayacak) daha sonra tavuklarimizi tavaya diziyoruz. altini kisik olucak sekilde ayarlayıp, üzerine de bi kapak kapatip, pişmeye bırakiyoruz [spo] [/spo] ara sira acip bakin, alt kisimlar kizarmissa cevirin. [spo] [/spo] kizarma miktari damak tadiniza gore değişir, aman dikkat komur yapmayın. son hali: [spo] [/spo] afiyet olsun^^ gelelim patates puresine: bu tarifi sevgili arkadasim go2hellden aldim, kendisine burdan cok tesekkur ediyorum(etmedim diye 15456 tane kufur etti asfd) once patateslerimizi yikayip, bi tencereye koyup uzerine suyumuzu ekleyip, kaynamaya bırakiyoruz: [spo] [/spo] kaynadiktan sonra ayrı bi kaba alip bi guzel soyuyoruz. [spo] [/spo] sonra oğrenci evinde robot neyin olmadigi icin, elimize rendeyi alip hepsini guzelce rendeliyoruz. [spo][/spo] sonra biraz sut ve yag ekleyerek karistirmaya basliyoruz. [spo][/spo] sutu, yagi tuzu yavas yavas ekliyoruz ki, kivamini tutturdugumuzda bi facia olmasin yemek [spo][/spo] ve hazir oluyor mis gibi ev yapimi puremiz [spo][/spo] afiyet olsun :) [spo] [/spo] edk: foto linkleri [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 00:54 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 güzel olmuş:) püreye süt konuluyomu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 koymazsan hata edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 OMGWTFLOLHAXX0R! Patates püresi + herhangi bi et yemeği = pwnage. Dostum ellerine emeğine sağlık ama çok acıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 evet bende dedim niye olmuyo bu püre. ilk defa tutoriolsta bişey öğrendim tşk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 klasik püreler gibi kötü gözüküyo ama tadının güzel olması yüksek ihtimal:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 o velet kim o velet ? doriyi de kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 o velet benim kardesim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kardeşin büyümüş be dori ee naber ? cevap vermiyor meseneden burdan yazayım dedim fdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ilk 4 resmi acamıyorum zaten bayılıcam açlıktan AAAAAARGH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 fotograflarin hepsi gozukuyo demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 gözüküyor. aferin kız eline sağlık. kardeşin de güzel sunmuş olayı heh:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hamarat kız valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ÖĞRENCİ EVİNDE KARDEŞİNİN İŞİ NE?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 annesinden bikmis, bana kaçti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 oha müthiş hizmet sabah 7:03 te mesaj attım 20 dakika sonra cevap geldi. hiç beklemiyordum şoktayım şu an :O Oo O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 uyumuyorum ben vampir hayati yasiyorum fds. yemek hakkinda konussana arkadasim!bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 patates püresinin yanında(aslında ortasında) et sote mükemmel oluyor diye düşünüyorum ben böyle suyuyla filan karışıcak püre iğrenç görüntü+müthiş tat olucak böyle ohş. et sote tutorial plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 burada da bir şey eksik diyordum ben. pilavmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 tavugu soguk çelik tencereye koyup çok kısık ateşte hiç yağ koymadan sadece az baharat ile kapağı kapalı şekilde 33dk pişirirsen daha lezzetli ve saglıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 dory, bayansin sanirim ? ellerinden farkediliyor, ya da bana oyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 eet de orda iki farkli el var, yuzuklu olan benim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 country potatoes ile daha güzel gider gibime geldi davuk kanadi. onu da iri iri kesiyosunuz, kabuklari kaliyo. sooracima una bandirabilirsiniz, sonra üstüne bilimum baharatlar, kimyon, kirmizi biber vs.vs. fazla yagli olmasin diye firina atiyorum ben ama kuru oluyo böyle de, kizartirsaniz daha güzel olur tabi. hmm. o resim niye simdi? monitöre ekmek banabilirsiniz, o acidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 elma dilim patates o bir kere, ecnebi isimlerle seslenme ona dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 nil! bir! kendi tutorialini yaz benimkinden uzak dur, insanlarin kafasina fikirler sokma!!!1 iki!! patato sensin country sana ..=( üç!! patates püresi ftw!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar