Ezmode Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 KO nun türkçesi mynet yapmş bugun gördm girdm bi garp şimdlk eğlenceli geldi ama sonçta daha yeni tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 http://istanbuloyun.mynet.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ko nun türkçesi asfafa yok daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yeni değilki eski bişey değilmi bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 evet eski bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 5 yıl önce falan betasına kaydoılmuştum, sallamadı adamlar, hatta siteleri falan3 yıl boyunca güncellenmedi, bıraktılar zannettim. Mevlüt Dinç bir çok oyunuyla ödül almış, split screen denen olayı icad eden adam. yaratıcı bi yapımcı aslında. Sanırım paraları olmadığından böyle abidik bi oyunla para kazanmaya çalışıyolar, kazansalarda güzel oyun yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 1. Daha önce tartışıldı. 2. O oyunun adminleriyle kıçımı silmem. 3. O oyunun playerlarıyla kıçımı silmem. 4. O oyunla kıçımı silmem çünkü DANDİK DANDİK DANDİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tuvalet kağıdı versek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 arkadaş sıkıntı çekiyo galiba bi yardım eli uzatın da el birliği ile hollywooda yollayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 milyon dolarlık bütcelerle kıyaslamayın. Türk online oyunları zaten parmakla sayılı hakaret etmeniz onları güzel yapmaz. Bkz: spellcaster yıllardır takip ediyorum halen geliştiriyorlar ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ben oynamadım ama oynayanlar kontrollerden ve özellikle lag dan şikayetci bir wow yada eve ile kesinlikle kıyaslanamaz ama yinede denemek lazım 2-3 yıl öncede vardı galiba sanki biraz geliştirmeye felan çalışıyorlar bazı dergilerde sitelerde felan reklamları var sitelerinide nihayet güncellemişler birazcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 çinliler 30 bin tane oyun yapiyorlar,bir tane turk oyunu olsa ne yazar iyi veya kötü. bu kadar agir eleştiriye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar