DonaldDark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bir lvl 70 paladin herhangi bir normal server da (Nordassil olsa cok iyi olur cunku transfer yaptiracagim eger o olmazsa) arıyorum. ve ayni server da (Nordrassil) (baska server da olabilir digeri gibi) herhangi bir karakter istiyorum lvl 60 - 70, paladin de lvl 60 olabilir. Herhangi bir karakter derken ben Warrior olmasini cok isterim olmazsa Priest de olabilir eger karakterinizi satmak istiyosaniz tum classlari yazabilirsiniz... msn adresimle bana ulasabilirsiniz. msn: [email protected] Not:Karakterlere 150 - 200 YTL den fazla para veremem. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:46 tarihinde, DonaldDark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 üstüne bir kere daha basman yeterli kasma gg =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonaldDark Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 EHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 donald, ben izah etmeye çalışayım cons ayarcı bir arkadaşımızdır sabah akşam ayar vermeden yaşayamaz o derece yani, burda sana ayar vermiş kısacası üzüldük :( [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 19:08 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 abi diyo ki başlığı kocaman yazmışsın. küçük küçük yazmak varken, ne gerek var değil mi caps a ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar