Peter Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 beowulf ingiliz destanı güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 imax 2 kişi toplam 7 milyona izledik toplamda genç türkselin kampanyası saolsun(istinye park). 3d olmasa hiç çeklimezdi ama 3d olarak daha iyi film zor olur sanırım. --biraz gecikmeli bi yorum oldu ama bugün izlemek nasip oldu napim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu filmi sevenleri ayrı bi seviyorum nedense. azınlıkta oldukları içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Evet güzel filmdi ama 3 yıllık topici uplamak niye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 "this is sparta!"dan sorna en iyi mottodur "I am beowulf!" ama yeteri kadar rağbet göremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 i am beowulf daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 dasaaa said: çok güzeldi lam! ben pek bi eğlendim! 3d harikaydı, ortamlar süperdi. konu oldukça iyi işlenmişti falan filan. çok beğendim valla.. defne joy yanımda oturuyordu (o da 3d efenkt değildi di mi benjamin? yok abi.. bayaa gerçekti) netekim, verdiğimiz paraya değer bir filmmiş.. öldü ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar