utopia Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 http://youtube.com/watch?v=0OzWIFX8M-Y beni asıl şu yorum koparttı said: AaronRox111 (21 hours ago) this video is my fucken nerdy dream come true... trancy music, and i got GIRLS watchin me play dota. i cant even make that happen if i tied them down to a chair. its awsome! and i pwn all at dota my name is GalvatronX kızlar, zavallı nerdünüzü dota başında yalnız komayın. dotarken sizinle ilglenmiyor diye çemkirmeyin, oynamayınca küfür yiyor:( terini silin, su içirin. sevaptır. dota kutsaldır, oynayan daha da kutsaldır. cennetin 7. katına bilet, 70 dönüm arsa. ohş. açın bu şarkıyı alta, oynayın gari!!!1 edit: yorumu içeren linki koydum. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 22:32 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ]
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Şarkı rezalet olsa da, fikir güzel. "What's haaapening?"
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bu ne be lol + elemanlar something like gay [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 23:55 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=184982
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bu mirc botu`na da sarki yapan herif degil mi?
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Eed. Ve Isvec'te gece kluplerinde caliyo bu sarki yani ahah
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: bu mirc botu`na da sarki yapan herif degil mi? Video şu anda izlenmiyo ama eğer bahsettiğin şarkı Boten Anna ise ve yapan eleman da Basshunter mıydı neydi, oysa, evet o :) O da isveçliydi zira. Danimarkaya gittiğimde her yerde o çalıyordu, kafayı yiyecektim..
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ahaha harbi o. Tövbe tövbeee... Bu şarkıyı sevdiyseniz, Boten Anna da tavsiye edilir, en az bu kadar saçma.
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Aynı anda hem sevişip hem de dota da oynayabilmem kadar imkansız birşey =)
Öne çıkan mesajlar