PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 arkadaşlar 1 mbit sınırlı bağlantım vardı.Şuan speedtest.net e baktığımda dl:874 ul:173 bu verilen hız dl speed ise benide 4 m bit e almışlar heralde? =) dl speed le bandwith kavramlarını az karıştırdımda bunun içinde topic açtık iyimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 o değerler kbps dostum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 herkes de var bu aralar 1 şapşallık normaldir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 8'e böleceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bnde 1 topic açıp isyan etmemek içn kendimi zor tutuyorum.. Madem yaptnz tam yapın off Emulede yeterince kaynak olmasına rağmen 25i geçemiyorum Rapidde 55-60 max FTP desen 70i göremedim.. Bi torrent kaldı ondanda umudum yk ee bn ne anladım şmdi bundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 umut torrentte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ben daha 256 dan kurtulamadım bile bn napıım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 DL speed? Oh man you are really so cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar