under_the_runes Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 anything almak istiyorum 50 milyon verebilirim /tell norisand [Bu mesaj under_the_runes tarafından 11 October 2003 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ao official forumlarında şansın daha yüksek olur. anything denilen nacizane item merc campta boss lootu. genel olarak satılsa bile o para org banka gider.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Birde genel satış fiyatı 55m altına çok zor bulman (itemı satanı bulmakta zor tabi)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 drop rate %100 oldu nelly veya patricia dan dusuor sanırım onun ıcın fıyatlar baya bı asagı ınmıs olması lazım ama evet official boardlar daha uygun senin istegin icin pek fazla kiside anything oldugunu sanmiorum bende 1 tane var o ayri konu :p ph4tzzz[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bleh artistlik yapmadanda duramaz duyarlı trox[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 tabi lan hnt den soraki ilk item icin 6 ay bekledim :p[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Hnt'yi kaç puanla verdiler sizde niyetliyimde bir fikrim olsun Raid puanları hakkında.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bana LNTyi hayrına verdiler, ama zaten benden başkasına vermeyi düşünemezlerdi. Citir ve Neurodan sonra o bayrağı ben devralıp Turk LNTsini giydim :) :) Diğer azureleride zaten hiç beklemezken al sıra sende demişlerdi. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 biz de raid puani yok, her ne kadar adil olmayan durumlar ortaya ciksada loot systemimizden memnunum[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Puan sistemi sasmamak en iyisi bence. Bu aralar Omni ACOMla raidlere katiliyorum, cok memnun kaldim sisteminden. Insan faktoru olmayinca her sey cok rahatliyor. Liderlere yalakalanan gerzekler yok, aylarca sira beklemek yok, itemlar icin aglayanlar yok, officer beyin keyfi yok, yada alabilecegi loot kalmamis diye raid yapmak yok diye seyler soz konusu degil. Loot isinde de herkes puani kadar konusuyor, fazla olan itemi aliyor. Mantik cok basit. Raid basinda registration aliniyor, sonunda confirmationdan sonra puanlar save ediliyor. AFK olanlar yada sistemi abuse edenler suspend ediliyor. Kendimden ornek veriyim, sadece 2 raide katilarak Enfime DMM aldim. Birkac gunde de 3 parca Azure alicak puani yaptim. Biraz bal varsa, ve puanlar yeterliyse cok cok kisa surede hersey toparlanir. Sistemin gordugum tek dezavantaji guild birlikteligi olmadigi, tanimadiginiz insanlarla surekli karsilastiginiz icin biraz bananecilik var. Eger registration acik degilse, veya raidden puan verilmiyorsa (Otac spawn mesela) katilim bazen az olabiliyor. Enfimi sirf bu sistem yuzunden Omnide tutmaya karar verdim :) Ha bide, OTAF > Sentinels, bu kadar hos durabilir bir set armor :D[hline]Chrysaor - The Man Soidia - Spiritual Leader Golestandt - Made Man Uklesh - Initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bu arada IGN botlarıyla ilgilide bi saçmalık olmuş IGN de bot run eden amca bi sürü olaya karışmış oyunda bugünde bıraktıını açıkladı oyunu ve IGN'i hackersquest forumlarında baya bi kaç sayfalık yazısı vardı[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ACOM IGN botu degil, ozel yapim. IGN networku tekrar acilcakmis. Genevra piskopatinin bok yemesinden ibaret olay, eger oyunda yesil Genevra ismini gorurseniz kacin derim. Bir ara oyunun yarisini banlamisti kari.[hline]Chrysaor - The Man Soidia - Spiritual Leader Golestandt - Made Man Uklesh - Initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Oha merc camp lootlarinin hala rare olmasi oldukca komik. robot gibi 6 aydir (edit: 1 sene oldu ben eskide kalmisim) gunde 5 vakit duduklenip somurulmedimi bu gencler halen? Cikmadimi ilgiyi baska yone cekecek 5 saat camplenip sonra loot kavgasi yapilacak yeni moblar? 1000-2000 dmg veren "Tarak" olsa herkesin elinde ondan olcak halbuki ne komik... Sadece atroxlarin giyebilecegi +10k health +%50 off/def veren bin "tutu" olsa hepsi giymez mi? GA yerine prezervatif giyse fixerlar ve yine uber olsalar? .. FC iyi calismiyor sanirim, bunlar halen yok cunku. *Ljotur sleevleri giydigi gunleri hatirlar.. bir panik atak daha gecirmistir* [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 14 October 2003 10:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar