zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Evet arkadaşlar, para booster yada deck ödüllü yada sadeec hoş zaman geçirilebilcek bir turnuva sistemi yaratmayı düşünüyorum. Edişınlar hakkında, mekan hakkında yada kurallar vs hakkında tüm yorumlarınızı yazarsanız daha kısa sürede daha kesin bir sonuca ulaşırız diye düşünüyor ve umuyorum. Tabiki katılım da çok önemli burda. Önemli bir soruda, pati içi yeterli katılım olmaz ise dışardanda kişileri çağırabilirmiyiz. o dur. hadi bakalım, manası olan konuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Draft mı atcaz, sealed mı yapcaz yoksa constructed mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 talep yok pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 istanbula olsam katılırdım da degilim. mtgo da falan olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bende katılabilirim belki zamanına falan bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 eylülde olmadı ekimde yapalım bi toplaşma turnuva misali kendi aramızda maksat ısınmak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 merhaba, her ne kadar emin degilsem de yazdiklarindan anladigim kadariyla magic turnuvasi düzenlemek istiyorsun. kendini bosuna yorma, organizasyon isi zordur ve pek de kimse gelmez. Bunun yerine mevcut organizasyonlara katil, hem eglenirsin hem de daha az gerilirsin... mevcut organizasyonlar hakkinda bilgi icin (moderatörlerin affina siginarak bir link vermek istiyorum): www.mtg.gen.tr turnuva basligina bakabilirsin. Not: paticik göctügü zaman tüm magic oyunculari mtg.gen.tr platformuna kacti ve bir daha geri dönmediler (cogu). bu yuzden burada birilerini bulman biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ben de Akın'a aynen katılıyorum, turnuva yapmak ciddi emek, çarçur edilecek para ve zaman istiyor. Öncelikle bir mekan ayırtmak lazım bunun için de oyuncu gerekiyor. Oyuncular genelde kesin gelirim vs. diyor, sonra da gelmiyorlar. 20 kişi gelcem diyorsa 5 kişi geliyor vs. Sonra ödül olarak aldığın boosterlar elinde patlıyor, mekana da ipe ipe para veriyorsun, hadi para neyse ama sinirden kuduruyorsun sonuçta. O yüzden olan turnuvalara katılmaya çalış daha hayırlı olur senin açından. Paticikte de magic oynayan pek adam kalmadı sanırım. Oynayanlar ad bu bölümle pek ilgilenmiyor. Bir de benim gibi oyuncular var, 4-5 aydır deckleri dolaplarında duran bu nedenle bir turnuvaya gelmek istese yeni edit.ler ve mekanikler çıktığından yine yeni deck kurmak zorunda olacak insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ankarada olsa bişiler ? ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar