sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 muhteşem süper yarıldım ahuahuah ay of mükemmel hala gülüyorum hauhau...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Çok şükür My God. Rocks :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 manyaq reklam hepsı ya kopuyorum bı tane de hakem lısı war oda baga guzel ama o metro cıkısı reklamı en guzelı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 o reklam deilde cnbc-e'nin reklamlarda kullandigi reklama bitiyorum hemen buzdolabina kosup cola aciorum bi tane psikologymi bozdu :D[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 cidden yasaklansin fln o reklam insani bu kadar susatan fln bi reklam olamaz sonrada bi `ohhhhhhh` sesi gelio ztn ben orda deliriyorum. bi aralar sinemada frameler arasina coca cola resmimi ne koyuyolarmis insanlar susayip arada cola aliyomus cola satisi tepeye vurmus bu da onun gibi bisi..[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar