Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 1.Torrent Download Hızı Neye Bağlı Olarak Değişir? 2.Nasıl Artar/Düşer? 3.Ortalama DL Hızı Ne Olmalı?(ben 10-20kb arası download edebiliyorum,bu hız normal mi?) Zahmet Olmazsa Cevaplarsanız Sevinirim. (uTorrent Kullanıyorum Bu Birşeyi Etkiler Mi?) [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:30 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 torent hızı seeder a bakar. public (ör. isohunt) trackerlarda genelde pek randıman alınmaz. ama private (ör. torrent leech) trackerlarda ratio kaygısı ve yarışı olduğundan, 10 seeder olsa bile 200 görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Beyler torren kültürüm sıfır, bi soru sorayım konu açılmışken. DL/UP ratiolar sıra beklemenizi etkiliyor unsuru var mı bu torrent sisteminde. Emule yetiyor ama torrent e de başlıyayım diyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Private Tracker nerden bulabilirim? Herhangi Bir Ücreti Var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 davetiye ile çalışırlar. bazende kayıt açılır. sanırım Zamunda.NET şuan açık. güzel trackerdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Şuan 3seed 47 peer var 10.x kb ile download ediyorum sizce bu normal mi? yoksa dl hızım dusuk mu?(bence dusuk ya 1.24gblik dosyayı 9w 6day de download edebiliyorum suan :D) [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 01:10 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 3 seed icn normal aslnda peerlar cok etkilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar