Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Sunwell

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Abi öyle adamı summonlamak kolay değil koskoca adam o kadar büyük gate açıcaksınız.Hem bedeni hem ruhu hemde güçleri geçicek.Kel'Thuzad Bile lich olduktan sora ıkınarak yarım saatte açıyordu gate'i.Hatırlayın wc3 te son bölümde savunuoz paso humanlar saldırıo fln.Kil Jaden en son outlandda görüyoruz.Ondan sonrası meçhul.
Sosyal ağlarda paylaş

gayet de anladım. bu bir dünyaysa neden kel thuzadla, ragnarosla yetineyim. eger bir tehdit varsa ve ben lvl 1 den itibaren önüme cıkan her zorlugu asmıssam, her zaman bir sonrakine bakarım.

eğer hikaye ilerlemezse ne rp kalır ne lore kalır ne player kalır ne oyun kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

bir başkası yıkınca oyun bitmiş mi oluyor. veya blizzard o dungeonun kapısına kilit mi vuruyor hade kapattık arkadasım diye.

eğer sen ben hem günde 2 3 saat oynarım, hem de hikayedeki heryeri görürüm, dibine kadar yasarım dersen o iş yaş. hiç bir yerde yok boyle birsey malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

ben günde 2 saat çalışıyorum, neden 10 saat çalışan adam benden fazla maaş alıyor demek gibi birşey bu. bütün contentin herkes tarafından ulaşılabilir olmasını istiyorsanız eminim o tür mmo da vardır. :) ki burda bile abartıyorum, hardcore raider olmak için raidler dışında 1 saat oynasanız gayet de yetiyo, çok zor birşey değil eğer istediğiniz yeni content görmekse.

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:17 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...