Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 http://www.mma.gen.tr/turkce/anasayfa.htm Kışın buraya gitmeyi planlıyorum. Vokal,nota,gitar dersleri falan alacağım kendimi geliştirmek için. Tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Zamanında bora uslusoydan ders almıştım, çok çok başarılı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca MMA'nın fiyatları aşırı yüksek!! kesinlikle o parayı hakeden bir eğitim olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hala iğrenç çalıo üstümdeki; bora uslusoyun bundaki etkisini bilemiyorum ama sdfsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ahahah az önce altımda şimdi üstümde bulunan 1990-2000 arası dönem müziği beğenen bir şahıs. Bir topic daha ne kadar saptırılır, Zaugna seni kınıyor ego'ya bekliyorum.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 90lar seni döver abijim, QES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar