Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su depoları

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

bizim eve 1 tane taktırmayı düşünüyorum, nerden almak lazım. alırken neye dikkat etmek lazım. internette bakındım biraz, pis olunca içmesek bile her türlü sorun olabiliyormuş. apartmandakilere herhangi bir zararı olurmu?

2 gün kesilecekmiş, 2 gün su verilecekmiş.

3 gün kesiliyor. 1.1 gün veriliyor. o da ne zaman gelicek , ne zaman gidicek belli değil. bazı yerlere 3 gün veriliyor 1 gün kesiliyor. ne iş anlamadım.

Melih efendi alafıranga tuvalette sifon çek(e)meyince olmuyor. bunuda sana not ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

eve taktıracakmış adam, beton fayans kaplı depo mu yaptırsın?
apartman olsa o dedigin olur.
bide fayans kaplı beton depo olayı türk düşünce ve işbilirliğinden kaynaklanan bi projedir büyük ihtimalle.
fayans arası derzlerde ki madde kimyasal içerir, beton içine su sızarsa alkali reaksiyonlar oluşur su kalitesi düşer.
Sosyal ağlarda paylaş

eve bidon al kocaman alttan vanalı, beyaz olanlar hani bildiğimiz plastik bidon, biz öyle yapıyorduk, bu bidonu alıp çamaşır makinesi gibi bir şeyin üstüne koy banyoda, su doldurmak için de yetiyorsa duşun ahizesini bidonun içine at sular gelince doldurursun yeter sana 2 gün, hortum yetmiyorsa biraz yaratıcı olacan. Küvetin yanına masa gibi bişi koyabilirsin mesela.
Yoksa su deposu yaptırmak masraflı bir şey.
Apartmanda isen hele depo yukarıda bir yerde olamıyacağı için basınç olmaz o yüzden kompresör alman gerekir, iki katlı evin falan varsa çatı katına konması gerekiyor onun için de çatı katına boru falan döşenicek ve çatının bir kısmı sökülerek depo dışarıdan halatlarla çatıya çekilicek vs vs. Çatıya koymayınca da kompresör derdi oluyor.

En güzeli vanalı bidon alın siz banyoya:)

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 06:23 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Efet efet bir depoda bi yaptırmayı düşünüyoruz eve,ev zaten dikmende ankaranın zirve noktasi :),bide 9 . katta oturuyoruz sular anca 3. günün akşam saatlerinde bizim eve ulaşıyor 9. katta oturduğumuz için tazyikde yok :d,yani 3 gün su yok 1 gün var hesabı.

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 09:36 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o depo isi oyle kolay degil. Bir kere depoyu eve koyacak haliniz yok, bir odayi kaplar , birde ortami nemlendirir kapali alanda istesende oturamazsin orada. Hatta kuf bile olur.

Gidip catiya koyman lazim bu seferde catidan direk senin eve baglanti var mi ona bakman lazim. Genelde depe koyulacak evler o mantikla design ediliyor, yoksa obur turlu tek yaptigin apartmanin geneline su vermek olur. Sonra yonetim muhtemelen tek kisinin yaptirdigi depoyu kabul etmez , sonucta suyun tazigi az.

Birde bizim sitede bir depo var bole kafadan 40m2 falan ama cam gibi saydam bir maddeden yapilmis fiberglas diyesim var ama daha kalin bilemiyecem.
Sosyal ağlarda paylaş

buradaki bir cok kişi '80 dönemi depolarını ve kondanzatörlerini bilmez...

elektrigin ve suyun sikintida oldugu dönemler ya$andi, her evin balkonunda yakla$ik 1-2 tonluk su depolari ve kapi önlerinde voltaj regulatörleri vardi... Görünüşe bakilirsa yeniden ayni durumla kar$i kar$iya kalacagiz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...