aente Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Selamlar, Şu Wrath of lich King olayından sonra Paladin'lere karşı acayip sevgi beslemeye başladım. Bu sebeple ally paladin açmayı düşünüyorum. Diğer karakterlerimin hepsi Alonsus'da. Realm konusunda PVP, PVE ayırımı yapmıyorum. Gel oynarız beraber diyen varsa desin, oynayalım. Çiiırs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 şahsen tbc ıle paladin acmıs bırısı olarak dıyorum hıc paladin olayına gırme sevgi beslenıcek bır class değil ha cok süper healbotluk yaparım dersen priest dan daha iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Vallahi bende paladini sevmeye başladım. Drenai veya human paladin yakışır.(Ah keşke humanların animasyonları daha güzel olsa ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Ben palam ile mutluyum arada healer dalıp kendını healladıgında lol yazan egoistler hariç hersey gayet güzel. Yeni expler server sayısıda artar o zaman yeni bir class kasıcağım zamanı geldiğinde tartışırız zaten forumdaki arkadaşlarla. [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 16:56 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 human animasyon kötü? sırf silah tutuslarına hasta oldugum ıcın warrior kasmaya calıstım ama baydım kasamadım orası ayrı en iyi combat animasyonu bence humanlarda sılah tutus filan sen bloodelf gormedın sanırım NE lerin yandan yemısleri iğrenç keza UD lerde öle odun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 animasyondan cok setleri power ranger gibi = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 oyun zaten istemesende setler ile birlikte bir power ranger :) p.s: t6 paladin gear önceki bilmem tx priest gearın plateleşmi hali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Yahu undeadler bir tanedir ya ne yaptın. Undead gibi cast eden bir race daha var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 caster classları ıcın demıyorum ya warrior ıcın dıyorum ornek roguelerde NE ler direk dagger rogue için yapılmıs sılah tutusu filan ud roguelerde güzel ama warriorları odun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 dikkat ettiniz mi bilmiyorum da, başlıktaki soru reroll yapacağım, paladin oynayayım mı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Karazhan fena değilmiş. Öyle diyor orda yeni kasmaya başlayan bir kaç arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 gey misin? ne paladini [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 07:17 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Zuhaha bide bu olay var... Bana wow daki charını söyle sana cinsel tercihini söyliyim :P Bahse girerim sen tauren warrior oynatıyosundur. Hani tercihini gizleme amaçlı Peki şimdi aente arkadaşımız ne istiyo? Davetiye bekliyo sanırım:) Gir server guild topiclerine. Bak bakalım kendine en yakışanı hangisi. Lvl 1 ken seni kabul edicek bi guild bulabilicekmisin? Sanmam anca tanıdık olucak. Şimdi burda ''aente yi davet edenler''i araştıralım hadi hep beraber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 davetiye filan beklediğim yok. deadwoll olması gerektiği gibi tavsiyesini yaptı, Karazhan realminde oynuyorum şu an. 10 yaşındaki çocuklar gibi beni guilde alın diye ağlayacak halim yok. konuyu bu kadar manipüle edeceğinizi bilsem açmazdım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 valla hangi serverda baslarsan basla sonucta yeni ecp ile çoğu denge zaten değişcek yine guild de bulunur server cokta önemli değil sadece low pop serverda kasma yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar