Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışına bilgisayar(desktop) götürmek?

Korax

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,bi kaç ay içinde tamamen isveçe taşınmayı planlıyorum.Yalnız buradaki bilgisayarımı bırakmak istemiyorum.
Anakartımı işlemcimi herşeyi söksem ve paketlesem bavuluma parça parça koysam bi problem olurmu yurtdışına götürürken?
Özellikle hdd'ler çok önemli,böyle xray'di falan geçirirken bi zararı olurmu acaba manyetik alan açısından falan?Olursa ne yapmak gerek,nasıl taşımak götürmek gerek ne yapabiliriz bu konuda?Bilgisi olan varmı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

abi yav full kasayı bavula nasıl koyuyum ahah :D hayır cok buyuk bavul alcam tamamda,yinede kasa bi garipsedim neyse bi denicem artık,eger gectiginde bisey olmuyosa problem yok.cok tesekkurler arkadaslar :) deneyimleri olan varsada paylasabilir "bune bombamı yapacan" derlerse falan :D
Sosyal ağlarda paylaş

parcala bavula guzelce yerlestir. el bagajina alma. bir iki sefer tasidim oyle, psu`yu tasimadiktan sonra oyle cok agir bisi olmuyor zati.

edit: kasa`yi, psu`yu aldin mi agirlik limitini asabilirsin, sonra bir bilet parasi kadar bagaj parasi odeyebilirsin gereksiz yere.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 10:23 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle yapmayı tasarlıyorum.20 kg limit var muhtemelen.Ben bunu 30a çıkarttırıcam.Çünkü afedersiniz ama EŞŞEK kadar bi bavul alıcam zaten.Bütün herşeyimi taşicam.Muhtemelen eşimle gideceğimiz için bikaç parça onun bavulunada bişeyler tıkıştırabilirim.Ama gidemezsem 20yi rahat rahat geçeceğime eminim.Daha gitarım var,lcd monitörüm var,varda var.30 bile yetmeyecek belki.Oyüzden ben kafadan 30-40 kgye yükselttiriyim diyorum.Yoksa baya bi extra bavul parası ödicem.Nedanko tenks :D seni tekrar görmek güzel.

Unutmadan almayı düşündüğüm parçalar hddler,işlemci,anakart,ekran kartı ki ben bu parçaları ozamana kadar upgrade edersem alıcam yanıma.Şu haliyle(amd 3000,1024 ram,x550 ekran kartı vs) işlemci anakart değil sadece ekranımı ve hdd'leri alsam yeter orda toplarım yenisini.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:25 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Pasaportunun cinsi nedir?

Kırmızı diplomat pasaportu dışındakilerde avrupa girişlerinde sonuna kadar açıp kutuları kontrol ediyorlar ve gereksiz gördüklerini rehin alıyorlar... Bilgisayar parçalarıda olası çip vb. şeyler içerdeiğinden bunun olabilitesi yüksek. Ben götürdüğümde pasaport sayesinde kurtuldum. Sorun çıkaracaklarına eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...