Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Merhabalar,bi kaç ay içinde tamamen isveçe taşınmayı planlıyorum.Yalnız buradaki bilgisayarımı bırakmak istemiyorum. Anakartımı işlemcimi herşeyi söksem ve paketlesem bavuluma parça parça koysam bi problem olurmu yurtdışına götürürken? Özellikle hdd'ler çok önemli,böyle xray'di falan geçirirken bi zararı olurmu acaba manyetik alan açısından falan?Olursa ne yapmak gerek,nasıl taşımak götürmek gerek ne yapabiliriz bu konuda?Bilgisi olan varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 kasayi al yanına git, eger kilo sorunun yoksa tabi, hiç bişi olmaz,kartonla el bagaji die falan al hatta cok tabi abarti bir kasan yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yav abartı bi kasam yokta,öylece almak istemiyorum yanıma.parça parça söksem kutuları falan duruyo koysam kutularına bavuluma koysam bişey olurmu?Hayır o xray cihazından tırsıyorum hdd'lere bişey falan olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Yok ya nolcak.Günde binlerce elektronik cihaz geçiyodur o x raylerden sanmıyorum zarar gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 öylede nebiliyim,o xraylerin üstündeki zirilyon tane X olan simgeli falan sticker var.E doğal olarak iyi bi arşivim var hdd'lerimde,tırsıyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 external harddiskim 30kere falan geçti orda tüm şarkılar çalıyo hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bence x ray den değil bavul taşıyanlardan korkmalısın eğer yanına alamıcak olursan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 parca parca goturdugunde sorun olma ihtimali yuksek. kasa halinde koyarsan ses cikarmiyolar. benim relay'leri gorduler de icinde "bunlari bomba yapimi icin mi kullanacaksiniz" da bulunan bir yigin aptal sorular sordular. Onun icin tavsiyem kasayi koy bavula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 hdd yi elde tasi. digerlerini statik torba + sunger yap. riglous sn ameriika diye soru sormuslsrdir. ben oyle yapardim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 abi yav full kasayı bavula nasıl koyuyum ahah :D hayır cok buyuk bavul alcam tamamda,yinede kasa bi garipsedim neyse bi denicem artık,eger gectiginde bisey olmuyosa problem yok.cok tesekkurler arkadaslar :) deneyimleri olan varsada paylasabilir "bune bombamı yapacan" derlerse falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Aletede bisi olmaz, guvenlik acisindan da sorun olmaz korkma.. Benim tanidik, 10 taneden fazla silah bile goturdu, katanalar, kiliclar falan.. Boyle silahlarda bile sadece soruyolar var mi bisi diye, sen cikariosun, bi iki uc derken oha diyip tirsiolar, sonra ok diyip aliyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 parcala bavula guzelce yerlestir. el bagajina alma. bir iki sefer tasidim oyle, psu`yu tasimadiktan sonra oyle cok agir bisi olmuyor zati. edit: kasa`yi, psu`yu aldin mi agirlik limitini asabilirsin, sonra bir bilet parasi kadar bagaj parasi odeyebilirsin gereksiz yere. [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 10:23 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Şöyle yapmayı tasarlıyorum.20 kg limit var muhtemelen.Ben bunu 30a çıkarttırıcam.Çünkü afedersiniz ama EŞŞEK kadar bi bavul alıcam zaten.Bütün herşeyimi taşicam.Muhtemelen eşimle gideceğimiz için bikaç parça onun bavulunada bişeyler tıkıştırabilirim.Ama gidemezsem 20yi rahat rahat geçeceğime eminim.Daha gitarım var,lcd monitörüm var,varda var.30 bile yetmeyecek belki.Oyüzden ben kafadan 30-40 kgye yükselttiriyim diyorum.Yoksa baya bi extra bavul parası ödicem.Nedanko tenks :D seni tekrar görmek güzel. Unutmadan almayı düşündüğüm parçalar hddler,işlemci,anakart,ekran kartı ki ben bu parçaları ozamana kadar upgrade edersem alıcam yanıma.Şu haliyle(amd 3000,1024 ram,x550 ekran kartı vs) işlemci anakart değil sadece ekranımı ve hdd'leri alsam yeter orda toplarım yenisini. [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:25 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 2 bavul yap. Birine bilgisayar, etrafına yumuşak ve yastık görevi yapacak herşeyi koy. Diğerine diğer eşyaların. GErekirse 50-100 lira fazla para öde. Rahatlıkla getirir/götürürsün. Ben ABD'den iki kere getirme götüürme işin yaptım desktopu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Hmmm,havaalanından önce extra bavul için ödeme yapcam zaten ama 2. bavula gerek yok sanırım ya.Parça parça koycam herşeyi.Oraya gidincede tamamlicam herşeyini.Yinede tüm götürmem gerekirse güzel fikir teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Pasaportunun cinsi nedir? Kırmızı diplomat pasaportu dışındakilerde avrupa girişlerinde sonuna kadar açıp kutuları kontrol ediyorlar ve gereksiz gördüklerini rehin alıyorlar... Bilgisayar parçalarıda olası çip vb. şeyler içerdeiğinden bunun olabilitesi yüksek. Ben götürdüğümde pasaport sayesinde kurtuldum. Sorun çıkaracaklarına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hollandadan gelirken havaalanında yapmam gerekenleri sordum, al, getir olduğu gibi dediler. kabine almak da mümkün, yalnız boyut sınırlarına (75x100cm) ve kilo sınırına (havayoluna göre değişiyor) tabi. ayrıca çoğu havayolu birden fazla bagajı kabine vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 kırmızı değil elbet,mavi pasaport.ama oturum alıp taşındığımı söylesem bi problem olmaz sanırsam,amerika için bişey olmadıysa burası için olmaz diye düsünüyorum.rot hangi ülkeye giderken olmustu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar