arthas1907 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 arkadaşlar oyunda 4. bölümde adamların temple larını yıkıp yerlerine benim temple ları koyucam. ancak KRONOS un time shift özelliğinden yararlanmam lazım!!!! SORU:NASIL YAPICAM BUNU???????????????
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 temple yap,seç orada sağda bir işaret var ona basıp koymak istediğin yeri seç[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...
smerten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 oha cıkıt mı ne zman ya bı durun ya bı durun ya.. off bu kadar oyuna nası yetyıscem ben ya ımdaaaaaaaaaaaaat[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!...
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 anaaa daha geçen ay dergide çıkcak die yazıodu nası çıktı o ba yeni çok şey var mı bari
arthas1907 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 güzel ya ben beğendim baya!!!! tawsiye edrim yani..
Öne çıkan mesajlar