Tsunami Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 perşembe günü 1 hafta deneme sürem dolucak. Bu acc. sayfasında bi drop menu var, 1 month recurrin 2 month recurring! Bu nedir 1 ay olursa 14.95 / 12 ay olursa 7.95 diyor, bir de cancel etmezsem oyunun parasını mı tahsil edicek bi 19.95 görünüo yukarda scheduled next billing diye? Bende pcmagazin notum wars var, acc. cancel etmezsem 19.95 oyun ücreti + aylık üyelik ücreti çekicekler heralde üstüne üstlük elimde SL olmamış olarak ama bunu yapana kadar cancel edip avaturk den 35m. a shadowlandsi alırım hem elimde en son ver. olmuş olur di mi? Avatürkten 35m ye SL alınca karşıma çıkacak tek masraf aylık ücret oluyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Oyunu almak için yani account sahibi olmak için 19 küsür vermen gerekiyor, ondan sonra aylık olarak belli miktar hesabuından çekiliyor. 1 aylık ile 6 aylık arasında fark var doğal olarak. Ben şimdiye kadar hep aylık oynadım ama herhalde 3 aylık moduna dönücem bu gidişle. Bu arada bende NW accountu var yani yanılmıyorsam o ilk 19+yı ödemene gerek kalmayabilir. SL kutumdan çıkan NW accountunu kullanabiliyor olman lazım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bir yillik uye olursan aylik fıyat yarı fıyatına dusuor yanı o 13 yerine aylik 7,5 a gelior[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar