mami Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 sphere 55i download edip yükledik ve acıklandıgı şekilde ini dosyasını ayarladık. bu asamadan sonra ne yapmamız gerektigini ayrıntılı bir sekilde anlatırmısınız. ilgilenirseniz sevinirim saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ilk once hoşgeldindiyorum vede HEMEN arama linkini kullanmanı öneriyorum.[hline]© 1989-2003 Grandmaster Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Arkadaşlar ben hala nasıl server acılacağını öğrenemedim.İnternet ve script bilgim az ok ama ben de insanım yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bikere ip ni öğrenceksin win 98 yada exp packleri varsa (me,se fln) Başlat çalıştır ipconfig win2k yada winxp varsa başlat çalıştır Cmd ipconfig yaz (unuttum ne yazıldıgını ama o olması lazımdı) yada winipconfig ordan öğren ip ni login.cfg ye yaz ipni sphere ida ac sonra client 2.0.3 le gir Sonra account açmak icin C:sphereaccountssphereaccu.scp e gir sunu c/p le (copy paste) [Adminimlan] PLEVEL=Admin PASSWORD=Salla yiğen buraya bişey ------------------------------------- bunu yazdıktan sonra kayıt et ve cık sonra sphere consoluna gel ve r enter r enter yap ve accountla gir olmazsa kapa sphere ı ve tekrar aç kesin olur umarım yardımcı olabilmişimdir?[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: -Deniz-, 13 October 2003 10:00 tarihinde demiş ki: ilk once hoşgeldindiyorum vede HEMEN arama linkini kullanmanı öneriyorum.[hline]© 1989-2003 Grandmaster Fencer :)[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Lord Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar