fab Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Koyacağım ilk çalışma horace'ın ki. Herkes için hayırlı olsun :) Sonradan orjinal boyuttan resize edilmiştir.[hline]5[Bu mesaj Oky tarafından 05 October 2003 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Bu da benimki :[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 *!Işık hızıyla cevap verir*[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Oky senin horace ile savaşacak kadar iyi olduğunu sanmıyorum. Hiç iyi bir çalışmanı göremedim şimdiye kadar. Şimdi sinirlenip "sen daha iyisini yap" vari şeyler söylersen, benim böyle bir iddiam yok. (horacesays: okynin var diyosun yani. Herşeyi bi zafer ve yenilgi boyutunda incelememek lazım gıcık. Yani mütemadiyen niye yapıyosun bunu yahu. Bu kadar mı troll olur bi insan. Bi dahaki sefere böle bişi yaptığında postunu sorgusuz sualsiz silerim.) [hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 05 October 2003 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: horacegoesskiing, 05 October 2003 16:25 tarihinde demiş ki: Işık hızıyla cevap verir ha bende dierlerine ithafen "bu ne lan ?" diyecektim ayıp olmasın diye elleşmedim bu seferki güzel hatta çok güzel[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Verin eliniz öpiyim abilerim... *!Oky'ın ve Horace'in eline doğru yönelir*[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 hakkaten ne kadar gıcıksınız gıcık bey. bişey demiyim diyorum ama. bizi birbirimize mi düşürmeye çalışıyorsunuz. bi yerde yazmışsınız benimle kavgalı falan diye galiba :) kardeş ben kimseyle kavgalı falan değilim:) senin kavgan kendinle gibi geliyor bana :) bir an önce sorunlarını halletmeni diliyorum :)[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 oky cim horace cim ellerinize sağlık :) devamını bekliyoruz .[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: Nukem_Verite, 05 October 2003 17:17 tarihinde demiş ki: herşeyden önce bu topice yorum yazılmaması gerek bence 2. olarak gıcıkcım oky sanırım görsel tasarımalrla ilgili bi yerde okuyordu sallamıyım şimdide vardı bi alakası bence horaceye göre dahada iyi sana göre 5 kat daha iyi o ayrı bence 2side kapışabilecek seviyede git kendini kaşı sen[hline]%100 Beşiktaşlı(Zenci işte) BabacumMostors, 23 September 2003 23:14 tarihinde demiş ki: sıkma canını okşa patlıcanını Kavga etmek isteyen asabi şahıslar,burada kabaca konuşmak yerine özelden dertlerini anlatabilirler.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Forum kurallarını hala öğrenememiş sayın şahıslar, lütfen bir üstteki msg'a alıntı yapmayın...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 makina bir soğuk ondan hemen ışınlayamadım :)[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Walla Horace ın ışık hızıyla cevap verir diyip yapıştırdığı resim diğer üçüne resmen fark atmış.[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 yani valla bilmiyorum yenmesi yenilmesi var mı bu işin. çok incelemedim orjinal battleları. böyle güzel. bu arada şu an elimin altında fotoşap olmadıı için bi çalışma yapamıyor olmam, yarın yapmayacağım anlamına gelir diye düşünenlerin haksız olduğunu ileri sürdüğüm savımı yarın kanıt ortaya koyarak destekleyeceğimi belirtmek isterken abarttığımı düşünenlere de hak vermemek elimde değil gerçi.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Battle'larda yenen yada yenilen diye bir sonuç çıkamaz. Sadece karşılıklı güzel şeyler çıkartıp eğlenmeye çalışıyoruz.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Devam devam.... Bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ilk 2 resim gayet guzelde orjinalinden tamamen farkli neye gore yapiliyo bunlar?birazdan biri jennifer lopez resmi yapistirirsa nolucak?cahilligime verin...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: Dresquin, 05 October 2003 17:49 tarihinde demiş ki: oky'nin cevabi biraz renkler acisindan sönük kalmis. [hline] Dres, o biraz benim tarzımla ilgili birşey aslında yani ben pek sevmiyorum rengarenk çalışma yapmayı. Teşekkürler yinede :)[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 açıkçası oky nin ilk yaptığı hayal kırıklığına uğratmıştı ama oky tebriks bu yaptığına :)[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 biraz da ben hayalkırıklıına uğratıyım seni [hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bu sefer olmamış... sanırım biraz aceleye geldi horace... renkler canlı ama amaçsızca... çalışmaya bir kompozisyon katılmamış yada katılmaya çalışılmamış...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 yapamıyosan yapmıycaksın kardeşim...[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 diyosun :) ee işte bazen öyle bazen böyle[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Biraz karanlık bir çalışma oldu lütfen monitor ayarlarınızla oynayamanız. :)[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 olmamış oky hiç bişey belli olmuyo vala oynadım ayarlarla hatta gene belli olmadı.. bi tane el gibi bişi var sanırım. ayrıca diğer resimle sadece boyut benzerliği sözkonusu sanırım. koseptin tamamen dışına çıkılmış gibi. belkide ben anlamıyorumdur oda ayrı mevzu:)[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 horace kardeş sanada ayrı bi şekil yapiim yani :) ama sanırım layersız olduğu için böle oluyor. *hayal kırıklığına uğrar*[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar