Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Yani modem muhabbetinde indirimi normal de şöyle beklersin, 1. Fırsat = modem + a miktar indirim 2. Fırsat = modem yok ve b miktar indirim. ve b > a Ama böyle yapmamışlar, garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 söyle düşünecek olursanız 2. seçenek sizi 2 sene bağlayacak bir sözlesme yapacak emin olun. 2 seneden önce iptal etmek isterseniz o ilk 3 ayı paşa paşa ödemeniz gerekecek. 1. secenek de sizi 1 sene bağlayacak, öyle hasırt diye ödeyecek bi durumunuz olmayacak, yani modem dısında 1. secenek daha avantajlı gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 aylık ücretleri de 10 ar ytl daha ucuz ama dikkat edersen. ekonomik paket gibi bi şey olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 tamam işte, gerçi bilemiyorum onun 1 sene boyunca cıkmak isterseniz o 10 ytl leri ödetir mi ama sanmıyorum onu. ama 2.si bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 O fırsat bizi neden 2 sene bağlasın? Öyle bi madde göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ilk'inde aylık ücretler daha düşük, 3 ay değilde, 1 yıl gibi bir sürede karşılaştırırsanız, 1.si daha ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Allah allah, hesabı yaptım abi işte nasıl daha ucuza gelir. Her ay 10tl indirim yılda 120 demek. Zaten 1 sene sürecek bir şey. Diğeri 3 ay ücret almayacağım diyor, o da en aşağı 3x49= 147tl indirim demek, bir de modem veriyor. Okumuyomusun postları : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 öyle bir madda burda göremezsin.ama göreceksin emin ol, 2 önceki kampanyadan almıstım ben de , bağlantı ücreti ve 2 ay mı ne ödemiordun. 2 yıllık sözleşme imzaladık biz. 3 ay ücret ödemeyip 4. ayda cıkabileceğini sanmıyosun heralde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Hayır çıkmayacağım, 1 senelik imzalıyacağımı düşünüyorum ben. 12 ay anlaşıcaz, 3ünü vermeyeceğim bir de modem alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 neyse sözleşmeyi imzalarken goruruz ikna edebilecek bi argümanım olmadığına göre, 1 yıl olursa süper tabi de hiç sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 messor yani 2 sene kullanma zorunluluğun olduğu zaman tasarrufunu 2 senede ödediğin paraya bakarak yapmalısın hatayı orda yapıyosun. yani bencede vardır mutlaka öyle bi madde o halde şöyle hesaplaman gerekirdi: 2 sene kullanıcaksın ilk 3 ay ödemiyosun yani 21 ay. 21x49=1029 yani 2 sene de 1029 ytl ödeyeceksin 2 ye böldüğün vakit 514.5 ytl eder senede. öbür kampanyada ise 12 ay ödüyosun 12*39=468 ytl senede. edik:tabi sözleşme bi seneyse senin dediğin oluyo ama işletme açısından mantıklı olanı 2 sene olması [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:11 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 baslicam kablonete ya. 1 mbit e 109 ytl oduyorum adsl 4mbit 89 ytl yapmis. kablo yapsa yapsa 20 milyon indirim yapacak. forza adsl dicez artik heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 kablo bence adam gibi bi hamleyle devirmeli adsli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 kabloya eski teknoloji diyen arkadaslara selamimi iletiyorum digital cable tv geldiginde eski teknolojiyi tartisiriz diyorum biyik altindan guleek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 said: 2 sene kullanıcaksın ilk 3 ay ödemiyosun yani 21 ay. 21x49=1029 yani 2 sene de 1029 ytl ödeyeceksin 2 ye böldüğün vakit 514.5 ytl eder senede. öbür kampanyada ise 12 ay ödüyosun 12*39=468 ytl senede. Bu hesap hatalı. Çünkü sanki hayatımızda şu vakitten itibaren sadece 1 sene adsl kullanıcaz gibi hesap etmişsin. 2 senelik toplam ödenecek paraları karşılaştırırsak. 3 Aylık indirimli olan 21 x 49 = 1029 + modem 10 tl indirim olan sadece 1 sene geçerli olacağı için 12 x 39 + 12 x 49 = 1056 Çünkü sen 2 sene boyunca bir şekilde ADSL e para ödeyeceksin ve herhangi bir indirim olursa herkese olucak ( diye düşünüyorum). 3 5 kuruşun hesabına amma daldık, gerçi 120 tl 3-5 kuruş sayılmaz : )) Telekomda kalcam ben heralde, bi geçenler olsun smile a bakarız o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 turbonet istiyorum ben ama hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ya işte böylece de ileriye dönük planlarınız dahilinde modem almanıza yardımcı olmuş bulunuyoruz :P öyleyse kombo yapıp 1. kampanya ile baslayıp 1 sene sonunda 2. pakede geçerekten sözleşme uzatarak maximum tasarruf sağlayabiliriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 sen çakalsan telekom senden çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 kablonet de 4mbit test ediyordu demek baya önceden haberleri olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Kablonet modemi tam aldım bu olaylar çıktı. Şimdi geçsemmi kablonete geçmesemmi arada kaldım. Bişey sorucam, bu Türksat ta telekomun değilmi? İletişim;telekom müdürlükleri gözüküyo.Telekomun ise neden rekabet olsunki adsl-kablo arasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 turksat telekomun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 farklı firmalar olması lazım. Kablo kullanıcıları bi müddet daha beklemeli. Zaten kablonet adsl gibi bişey yapmazsa kendi sonunu hazırlar. Elleri mahkum. Başka bi forumda gördüm elemanın biri mail atmış gelen cevapta yeni tarifeler çok yakın bi zamanda yürürlüğe geçecektir yazmışlar. 3-4 hafta kadar evelde eve kablotv den gelmişlerdi onlarda yakında birşeyler olcağını söylemişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 kablonet'in adsl den çok daha ucuz olması gerekir normalde, çünkü teknoloji çok eski ve adsl kadar güvenilir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 kalbonet guvenilir deil hmmm bayramin ilk gunu keislip bayram sonunda gelen internet baglantisi adsldi kablo deil walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 @zgrw Nekadar zaman kablo kullandın merak ettim doğrusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar