Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evet ilk sızdırılan ADSL Fiyatları geldi...


Joker

Öne çıkan mesajlar





Türk Telekom'un toptan ADSL fiyatlarını indirmesinden sonra son kullanıcıların internete ne kadar ödeyeceği belli oldu. Yeni faturalarımızın miktarı, ilk ekz SDN'de.

TTNet, tüm Türkiye'de son zamanların en büyük indirimini gerçekleştirdi. Yeni indirimlerden sonra limitsiz ADSL fiyatlarında yüzde 50'ye varan oranlarda indirim gerçekleşti: 1 megabit limitsiz ADSL bağlantısı 49, 2 megabit 69, 4 megabit ise 89 YTL'ye son kullanıcıya ulaşacak! Ayrıca limitli paketleri tercih eden müşteriler için de mecut 1 megabitlik paketlere alternatif olarak 2 kat hızlı, 2 megabit 6 GB lik yeni bir paket 49 YTL'den sunulacak.

1 Ağustos'tan İtibaren

Türk Telekom'un 1 Ağustos 2007 tarihinden itibaren geçerli olan yeni toptan ADSL fiyatlarına paralel olarak TTNet, yeni ADSL tarife ve indirimlerini aynı tarihten itibaren geçerli olacak şekilde hayata geçirdi.

256 kbps Tarih Oldu

Yeni tarifelerle TTNet limitsiz ADSL 4 kat hızlandı. 256 kilobit limitsiz tarife mevcut 49 YTL'lik ücretinde herhangi bir artış olmadan 1 megabite çıkarılırken; 512 limitsiz ADSL internet bağlantısının hızı 2 megabite getirildi ve aylık ücreti 79 YTL'den 69 YTL'ye indi.

Türkiye'de İlk Kez 4 Mbit

Yeni tarifede en çok göze çarpan şüphesiz ülkemizdeki İnternet kullanıcılarına ilk kez sunulan 4 megabitlik ADSL erişim paketi oldu. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Türkiye'de ilk kez 4 megabit hızında bağlantı kullanıma sunuldu. 4 megabit genişbant limitsiz İnternet bağlantısı için kullanıcılar ayda yalnızca 89 YTL ödeyecek.

Bazı Limitli Tarifeler Limitsiz Oldu

Yine TTNet'in yeni İnternet paketlerinden birini de 2 megabit hızında ve 6 gigabyte limitli ADSL bağlantısı oluşturuyor. TTNet, 1 megabit hızında 4 ve 6 gigabyte limitli paketlerinin fiyatını korurken 1 megabit hızında 9 gigabyte limitli paketini otomatik olarak 1 megabit limitsize çevirdi.

Kaynak

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 13:27 tarihinde, Joker tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm tarifeleri açıkladılar ?
nerede açıklamışlar flame ?
ben resmi bir açıklama göremiyorum.
Pazartesiden itibaren fiyatlar bu olacaktır diye ?
-----------
Söylenen kulakdan duyma , uydurma haberlere inanmayın. Olursa zaten bunlar gerçek değil diyip inanmayan bizlerde sevinicez.
Ama olana kadar yıllardır 300 bin söylenti görmüş birisi olarak , gerçek kabul edip senin gibi gülücük saçamıyorum. Buda beni şaka yapıyorsa bilemeyeceğim ?
------------

Tekel kalkmadıki ?
Hepsi türktelekom alt yapısı kullanıyor yani kısaca ttnet altyapısını kullanıyor. ttnet diğerlerine istediği fiyattan veriyor. onlarda ttnetin alt yapısını kendi ismi ile satıyor ?
Bunun neresi tekel olmamak ?

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 14:12 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...