Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Free Bird - Uzun versiyon http://www.youtube.com/watch?v=lZN4fBC2s00 Kazadan 3 yıl önce... Pis duygulandım be.İlk defa dinledim bende normalde kısa "normal" versiyonunu biliyordum.Orgzm olacağım sanırım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 PLAY FREEEBIIIIRRD azmo yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 burdan alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 grubu tanıtmaya çalışmadım. arama tuşuna bastın buldun direk linkini koydun sanırım mesajıma bakmadan. orada grubu tanıtıyor ve freebird le ilgisi olan kısım "CravingReaver § 09 Ekim 2005, Pazar - 13:45 freebird un sonundaki ultra-uzun solo efsanedir, müzikle ilgileniyorum diyen her insanın dinlemesi lazım... " bundan ibaret.link yok birşey yok. o yüzden; burdan alalım,2 yıllık konuyu uplamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 2 yıllık oldugunun farkındayım ama tanıtıcı bılgı ıcerdıgı ıcın lınkı verdım hernekadar tanınmıs gruplarda olsa grup topici acarken tanıtıcı bılgı yazısı olması taraftarı oldugum ıcın oyle dusundum. yani konunun adını lynyrd skynyrd diye acıp freebird solosunun linkini vermekten baska bısı yapmamıssın zaten. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 13:27 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 grup topici açmadım solo topici açtım? neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 uplamis ta oldum cok fena ama hak ediyor... dom'a 3 ay sonra cevap veriyorum ama burdayim gayet... bu sarki ve solo kendi basligini hak ediyor kanimca... FREEBIRDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Valla böyle bir klasiği hiç dinlememiş olduğum için utandım kendimden. Torrent'ten aradım discography indireyim diye. 33 albümlü çıktı. Öh.. Albüm tavsiye edebilir misiniz bir kaç tane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 freebird tuesday's gone sweet home alabama simple man gimme back my bullets gimme three steps bla bla... çok iyi bi gruptur kendisi.. ırkçıdır, faşizandır biraz ama.. iyi gruptur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar