HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Selamlar. Bir arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak arabasına kafasını sallayan köpek alacağım. Ancak istanbul'da nereye baktıysam bulamadım. Bobblehead diye aratınca bir sürü site çıkıyor ancak kredi kartı kullanmak pek istemiyorum. İstanbul'da bulabileceğim bir yer biliyorsanız ya da sizde var ise çok iyi olur. Parasını fazla fazla veririm. Saygılar sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 dolmuş köpeği onlar, izmirdeysen sanayide bolca bulabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Oyuncakçılarda Miniş adıyla satılanları var 5 YTLymiş.Şapka falan takabiliyorsun. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 14:37 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Eyvallah arkadaş. Buldum teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar