Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Az önce telefonda birisini arıyordum. Bugün sabahladığımı da belirteyim. İşte, telefon çalmaya başlamadan önce, dit dit dit dit dit DİİİİİİT şeklinde bir ses gelmeye başladı, elim flare tuşunu aradı hemen, yani, heat seeker falan da olabilir değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 uyumanı tavsiye ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ahahah parmagın x tuşunu aradı mı? [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 10:28 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 eheh x tuşunu hissetmeye çalıştım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben de uzun süre ultima oynadığım zamanlar sabah gelip başımda sinir eden komşu çocuğuna vurmak için mouse u kullanmaya çalışırdım yukarı kaldırınca ekrandan çıkıp çocuğa vurabilecekmiş gibi bir de sağ sol yön vermeye çalışırdım ehehe uykusuzluk+bilgisayar=piskopak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 gene ultima döneminde, bir arkadaş banka yanında birisinin çantasından item çalıp heyecanla bankaya atacakken telefon çalınca , telefonu kaldırıp : "Bank !" demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bende otobüse binmeden önce save etmeye çalışıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ultimaya açsan bu konuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ehe desolator arkadaş annesine anne ben vendora gidiyorum bir şey istiyormusun demiş bir insandır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: ultimaya açsan bu konuyu? nie ultimaya açsın ultimayla ne alakası var flight simulatörle alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 şey var bir de, ben yattım diyorum arkadaşa internette, sonra dayanamıyıp "gel resle" dedikten sonra "ehöhöhö" diye gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar