axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Evi dağıtalı bi yıl falan oluyo arkadaşlar işe girdi askere gitti amerikaya gitti falan ben kaldım burda. Canım da feci kağat oynamak istiyo. Geçende bi kahvede gidip oynayalım dedik kadıköyde, böyle izbenin izbesi kurtlar vadisi tadında bi yer bulabildik anca. Yok mudur adam gibi kağıt oynanıcak yer şu memlekette? Bide adam lazım tabi her zaman bulamıyorum oynayacak adam. Bi paticik buluşmasında fenerbahçe civarında bi yere gitmiştik kağıt oynamaya. Boneparta sordum özelden neresi diye ama sallamıyo adam beni :/ Hatırlayan var mı öyle bi yer? Bide kağadı gelen var mı benim gibi? Atalım bi ihale
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 fenerbahce sahilde marinaya gitmistik kagit oynamaya. guzel mekandi gece 2 ye kadar da acik sanirim.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Da nerde o nası gidilir? Araba olmayabilir altta minibüsle falan gidebilir miyim?
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Moda'da Bomonti var, Kadıköyden yürüyerek ulaşabilirsin
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 sen galıba batak oynanacak yer+oynayacak ınsan arıyosun?
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Hehe evet öyle bişey. Batak buluşması falan mı düzenlesek acaba.. Bomontide olduğunu bilmiyordum bakarım.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Bomontide insan yok ama pek, yani biz gittiğimizde yoktu
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 evet bomontı boş olur ve kahve ortamı yok orda bulazmasın adam pek.
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 cadde uzerinde ciftehavuzlarda Piramid cafe var. Alt katı kiraathane tadinda ust kati cafe. Orda oynayabilrisin. Yada kazaskerde $ikir $ikir koko mustiden sola girince bi kiraathane daha var gece 1 e kadar falan acik. Piramid 2-3 gider ama daha rahat oynanir uzun oyunlar.
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 fenerbahçedeki çoğu kafenin alt katı bu iş için uygundur
Öne çıkan mesajlar