Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anket:bilkent/yeditepe

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

say2 öğrencisiyim yarın vereceğim tercihlerimi
1)bilkent iç mimarlık ve çevre tasarımı
2)yeditepe mimarlık
anketinize sunmaktayım
nedenlerim:
istanbul istiyorum çünkü güzel bir şehir.çoğu arkadaşım bu yıl oraya gidiyor.daha çok eğlenebileceğim bir kültür kenti.anadolu ateşi alt yapıya girme şansım pek bi çok.

ankara istiyorum çünkü ulaşım kolay okulum bilkent.fakat bölümün baya zor olduğunu duydum ve ea2 den alıyor ama puan yetiyor kesin.hangisini yazarsam o tutacak yani.tuncada bilkentte o da bi etken tabi ve bilkente hayran gözlerle baktım.buz patenine başlama gibi atraksiyon olabilir ve hacettepe devlet kons. devam edebilirim

şimdi ben ne yazayım paticiklerr mimarlık mı daha iyidir sizce daha kapsamlı iç mimarlık mı.yarına kadar vaktim var=)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu iç mimar olup napçan diyen de çok ama yetenek sınavıyla çok adam alıyor ya diğer okullar bilkent puanla alıyor.yeditepe mimarlığa da pek güzel dediler fakat ben hala karar veremedim.son 5 saatim karar vermeye=(

yeditepede sorun yok ya pek dakika başı otobüs hafta sonu arkta kalıcam boğaziçi civarında bu kadar yani.

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 04:46 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ha yurtta kalıcaksın anladım
iyi karar ver bilkent'te okuyup da 2 senedir okula gitmeyen 20 dersin 16'sından kalan arkadaşlarım var... bilkent'e gittiklerine pişmanlar vs. ama gidip de mutlu olan arkadaşım da var...

yeditepe'nin kampüsü - eğitimi vs. bilkent'ten iyi diye düşünüyorum çünkü bilkentte uğraşmadan pek bişi öğrenemezsin... yeditepe'de de adamı uğraşmaya zorluyolar yani ister istemez okuyosun bitiriyosun vs..

-

mimarlık - iç mimarlık bilmiyorum nedir ne değildir

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 04:53 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

anadolu yakasinda oturupta yeditepe uzak diyeni doverler

herhalde ozel okullar arasinda kampus sahibi olupta ulasilabilir mesafede olan tek yer yeditepedir, bostanciyla arasi 5 dk. Abartmayin yani. Her dakika minubus otobusta var.

yalniz sen elmayla armutu karistiriyorsun onuda soyliyim, mimarlikla ic mimarlik farkli seyler. Yani okula gore bolum secilmez, bolume gore okul secilir. Mimar olmak istiyorsan mimar ol.
Sosyal ağlarda paylaş

bilkent tabi ki :P (mezun olmadan önce milleti bilkente girmesi için teşvik edeceğimi hiç sanmazdım :))

ankarada sıkılabilirsin vs istanbulla bir tutmuyorum tabi ki ama şu +ları da var. bikere insanı daha düzgün serserisi az trafiği daha az problemli vs

ayrıca bilkent yani... sonuçta okumaya geliyorsun şehirden önce eğitim di mi?

edit: matamanın dediğini yeni farkettim. farklı bölümlerden bahsediyorsun. önceliğini bölüm seçimine vermelisin bence de. yok ikisi de hiç farketmez diyorsan bilkenttir

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 10:26 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hem ankara hem istanbulda yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirm ankara öğrenci için en uygun şehir. Hele bilkent ilk vakıf üni. ve altyapısı öğretim kadrouyla bir çok iyi devlet üni.sden bile dha iti (bölüme göre değişir tabi). Benim tavsiyem gözün kapalı bilkenti seçmelisin. 7tepe ise biraz ticaethane kokuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

salt okul kıyaslaması yapmak biraz garip kaçar. yani yoldan 10 adam çevirip sorsan bilkentmi yeditepemi diye 11i bilkent der (:
meslekler de biraz garip olmuş mimarlıkla iç mimarlık ismen yakın gibi ama birbirine uzak alanlar. zevk meselesi sonuçta ama mimarlık çok daha iyi gibi duruyo. ted mosby, the architect yani(:
mimarlık ve iç mimarlığı kıyasladığına göre şu sonuca varıyorum ki çok net olarak meslek belirlememişin kafanda. bu durumda bilkent derim ben. çünkü boğaziçi, bilkent, sabancı falan bunlar ilginç okullar. insanın önüne acaip imkanlar çıkartıyolar. iç mimarlık okuycam diye girersin, bi şirkete yönetici adayı olarak çıkarsın falan. acaip şeyler bunlar.
şehirleri kıyaslarsak da,
allah akıl fikir versin istanbul bırakılır da ankaraya gelinirmi hiç? adilcevazdan gelcek olsan anlarım da istanbul yani. bu arada yarın istanbula geliom lan ehehe. konuyu dağıtmayalım.
abav! vermeye gitmişin bile tercihleri. boşa konuştuk yav.
neyse gelirsen bilkente seviniriz. bi patimiz daha olsun (:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...