Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Öyle adamlar lazım ki bana ya forum açmayı phpbb mı nedır onu ogretsınler..Yada öyle adamlar arıyorum ki bana Uo'da serverı açmayı scrıpt falan nasıl yazıldıgını ısın kısacası temelını versınler..Boyle bır tane bıle yakın arkadasım yok..Kendımde bı sey yapamıyorum..Belkıde ıyı bır kaynagım yok..Cunku yapılısını goruyorum ama bı yerde tıkanıyorum Falan..OF BANA AIT BISE OLMICAK MI YA :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bu başlık sana ait.. hayrını gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bone'a mı özendin böle abzürt başlıklar koyuyosun anam? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ben türkiyeyi kurtarıcaz sandım dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 tüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bone'yi tanımam adını duymuslugum vardır.Cok takılmıyorum patide aslında...Ama içimden böle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kola iç kola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 hayır yaaaa çay demlesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 lam benim feci uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 benim çevremde var :) Çok iyi bir webmaster Türkiye'de sayılı diyebileceğimiz türde bir scripter,gerçi adını bilen yoktur.Ün yerine kendi açtığı 20 kişilik serveri kalkındırmayı tercih etmiştir :) Çok iyi bir müzizyen Ve sinema ile ilgilenen bir ton insan. Her konuda destek,tam destek sağolsunlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Benim çevremde kimse yok.Oturdugum yer mahalle ortamı.yaslı nıneler falan var su an.Nese bırseylerın SAHIBI olmam lazım artık lan.Tabı pc ıle ılgılı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 azbuz vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yanında bi sürü yaşlı nine ve dedeler falan varmış, bunun değerini bil ve gencken hatay tecrübesinin sahibi ol . harbiden sdfsdf ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar