Desolator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Arkasında dragon, altında nm olan arkadaşlara özenip tamer açayım dedim.. skilleri belirledim kasabildiklerimi kastım fln.. ama iş Animal Taminge gelince kitlendim.. 50den başlattım skilli ve maalesefki artmıyor =( 54.2 yapabildim anca.. şu anda alligator tameliyorum (tamelemeye çalışıorm) ama böyle bitmez bu =( yok mudur bunun bi kolay yolu yardımsever tamer arkadaşlar? ne yapmalıyım nedir ne deildir? edit: imla [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 21:47 tarihinde, Desolator tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 öle timsahla filan uğraşma boşuna git ormanlar hayvan dolu tame 50 lerdeyse timber wolf,brown bear, black bear gibi hayvanları tamele 70 lere varınca greazly bear,great heart gibi hayvanları tamele 100 lersin rahat bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Azure_Knight'ın dediği gibi gm'leniyor. Yalnız "rahat bi şekilde" lafına katılamayacağım. Benim şahsen canım çıktı arttırırken. Hele 90'dan sonra felaket baymıştım. 4-5 gün sürdü toplam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ühü =( tmm teşekkürler cevaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar